maanantai 30. syyskuuta 2019

UpCircle Kahviöljy Kasvoseerumi

Sain tämän seerumin alkujaan NHS:n luonnonkosmetiikkapäiviltä. Ostin itse vielä Luonnonkaunis-messuilla toisen pullon tätä seerumia sillä sen verran kovasti siihen ihastuin. Olen aivan ihastunut myös UpCirclen kahvikuorintoihin (jo aikana jolloin heidän nimensä oli Optiat) sekä myös Chai saippuapalaan.

Seerumissa on kevyt kukkainen tuoksu. Ei heti uskoisi että tämä on kahviöljyyn tehty. Ainakin itse odotin kahvin ominaistuoksua. Seerumin valmistukseen käytetty kahviöljy on muuten puristettu käytetyistä kahvinpuruista. UpCircle kerää tuotteidensa valmistukseen käytetyt kahvinpurut Lontoon kahviloista. Sen sijaan että kahvinpurut menisivät kaatopaikoille täytteeksi, ne hyödynnetään UpCirclen kosmetiikassa.

Kahviöljyn lisäksi seerumissa on jojobaöljyä, tyrniöljyä sekä ruusunmarjoista saatua öljyä. Ihon kosteuttamisen lisäksi seerumi lupaa auttaa ihon kollageenituotannon tehostamisessa sekä auttaa häivyttämään esimerkiksi pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ihonsävyä. Edellämainittujen öljyjen lisäksi INC sisältää useita kukkaisöljyjä ja -uutteita (Rosa Damascena Flower Oil, Calendula Officinalis Flower Extract). Niistä lienee tuoksumaailma saatu mukaan.

Seerumia levitetään puhtaalle iholle muutamia tippoja ja hierotaan se ihoon. Omaan ihoon seerumi solahtaa kyllä hetkessä ellei sitä liika-annostele. Itsellä ei pigmenttiläiskiä vielä ole havaittavissa, mutta seerumi kyllä saa ihon hehkumaan hyvinvoivan näköisenä. Lisäksi minua ilahduttaa seerumin vegaanisuus sekä siihen sisältyvä ajatus ja oivallus raaka-aineiden uudelleenkäyttämisestä.

30ml pipettipullollinen seerumia maksaa noin kahdenkymmenen euron paikkeilla hieman riippuen ostopaikasta, omani olen ostanut NHS:ltä (sen heiltä näytteenä saadun pullon lisäksi).


UpCircle Kahviöljy Kasvoseerumi

UPCIRCLE ORGANIC FACIAL SERUM WITH COFFEE OIL


*Seerumi saatu alkujaan PR-näytteenä, mutta toisen pullon olen ostanut itse Luonnonkaunis-messuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti