torstai 30. huhtikuuta 2020

Kauneusbloggaajien vappumeikkihaaste

Erilaiset (kauneus)bloggaajien yhteistyöt ja yhteiset haasteet kiinnostavat aina, joten innolla lähdin tähänkin meikkihaasteeseen mukaan. Yhteistuumin Miran johdolla äänestimme värit tähän vappumeikkiin käytettäväksi. Väreinä vappumeikissä pitää olla vihreä, keltainen ja pinkki.

Koska olin lähtemässä pyörähtämään kaupassa tässä meikissä, jonka haasteeseen tekisin, niin meikkini on melko hillitty vappumeikiksi. Tällä kertaa mentiin siis ilman ekoglitteriä ja irtoripsiä. Vaikka täytyy heti todeta, että käytettävät sävyt olivat aivan mukavuusalueeni ulkopuolelta.

Meikissä päätin itse käyttää vain yhtä luomiväripalettia ja tällä kertaa sopivimmat sävyt löytyivät Colourpopin paletista nimeltä Good Sport. Luomiväreinä käytin keltaista Trooperia ja ihanan vihreää EBB sävyistä luomivärinappia. Poskilla Avonin pinkki poskipuna sävyssä Candy Flush. Huulille pääsi lopulliseen lookkiin ihanan Barbie pinkki huulipuna (I Heart Makeup - Lip Geek Lipstick) joka on vieläpä sopivasti nimeltään Barbie is Jealous. 


Olin tehnyt myös toisenlaisen huulimeikki-version, mutta päädyin lopulliseen lookkiin tuon pinkin huulipunan kera. Vihreissä huulissa silmämeikin olisi pitänyt olla huomattavasti tummempi ja ehdottomasti irtoripsitupsuin varustettu. 

Kiitos Miralle haasteen järjestämisestä ja kiitos ihanille bloggaajille, jotka lähtivät mukaan haasteeseen. Varmasti löytyy taas upeita taidonnäytteitä tästäkin meikistä. Lähde sinäkin mukaan haasteeseen meikkaamalla (vihreä, keltainen ja pinkki) vappumeikkisi ja julkaise se somessa #vappumeikkihaaste

Pysykää turvassa
<3


Mukana haasteessa ovat


  2 kommenttia:

  1. Hieno meikki tuli ^_^!
   Täytyypä itsekin ottaa kyseinen Colourpopin paletti taas pitkästä aikaa käyttöön, kiitos muistutuksesta :D.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Taidan itsekin ottaa sen arkipaletiksi. Aika kivat sävyt leikkiä :)

    Poista