torstai 5. syyskuuta 2019

RUMP

Tänään esittelen ihan oman tuotteen pyllyn iholle. Siis aikuiselle suunnatun vaikka saatoit ajatella että vauva-juttua tulossa. Mutta ehei, kultaista kimallusta takapuolelle ihanan tuoksun kera olisi luvassa. Lushin Rump on monitoimituote mutta ensisijaisesti sen käyttökohde on takapuolen ja sisäreisien iho. 

Tätä voidetta suositellaan etenkin juoksijoille sekä pyöräilijöille sisäreisiin (ja berbereille) helpottamaan sisäreisien yhteenhankausta (itsellä ainakin ottaa reidet kiinni toisiinsa). Tuotteen kerrotaan sisältävän ihoa kiinteyttävää kofeiinia sekä ihoa kosteuttavia luonnonvoita. Voit monikossa siis. INCIn mukaan tässä on ainakin murumuruvoita, cupuacuvoita, avocadovoita sekä myös luomujojobaöljyä sekä aloe vera- geeliä. Tiesitkö muuten että avocadovoin latinan kielinen nimi on Persea gratissima?

Tuoksu tässä on Lushmaisen voimakas. INC kertoo että ainakin ruusuvettä, kamomillasaunioöljyä, ruusuöljyä, appelsiininkukka absolutea ja hajustetta (parfum) tästä löytyy. Omaan nenään tuoksu on hedelmäisen kukkainen. Olen kyllä huono kertomaan tuoksuista joten lienee parasta mennä itse nuuhkimaan tätä (tai pyytää Lush verkkokauppa tilauksen yhteyteen tästä testeri omalle nenälle nuuhkittavaksi).

Koostumus on tymäkkää mutta se levittyy ja imeytyy iholle ihanasti. 

Rump on vegaaninen. Ja nokkela nimi saa hymyn huulille. Onhan tämä nyt kurpistan väristä ainetta, aivan kuten jonkun maan nykyinen presidenttikin. Niin ja vaikka tässä on kimalletta niin en itse ainakaan ole kokenut sitä kovinkaan näkyväksi tai saati häiritseväksi. 

95 gramman purnukka maksaa kirjoitushetkellä 15,95 euroa. Itsellä on tästä isompi versio, mutta nyt verkkokauppa tarjosi vain tuota pienempää kokoa. Purnukkaa lainaten "Make your derriére great again!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti