torstai 19. syyskuuta 2019

The Ordinary Buffet

Huipputehokas paljon somessa hehkutettu vegaaninen seerumi joka on suunnattu ikääntyvälle iholle, mutta toimii erinomaisesti myös näin kolmenkympin paremmalla puolella. Siitä kirjoittelen tänään. Kyseessä on The Ordinary Buffet-seerumi.

Tuote yhdistää kuvauksensa mukaan erilaisia peptidejä yhdessä amino- ja hyaluronihappojen kanssa muodostaen tehokkaan ihonhoitotuotteen ikääntyvälle iholle. Vaikka kyseessä on anti-aging tuote, niin hyvillä mielin muutkin voivat tämän ottaa mukaan ihonhoitorutiiniinsa. Seerumi lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä toimia vasta-aseena ryppyjä, pieniä ihojuonteita sekä ihon epätasaisuuksia vastaan. Eli summa summarum tämä seerumi lupaa tehdä ihostasi nuoremman näköisen.

Koostumukseltaan kirkas seerumi on hyvin kevyttä ja se imeytyy iholle tuosta noin vaan. Buffet on silikoniton ja alkoholiton. Tätä käytetään muiden seerumien tavoin puhtaalle (puhdistetulle) iholle aamuin illoin ennen kosteusvoiteen lisäämistä iholle. Itse tykkään seerumin pipetistä, sillä saa tarkasti haluamansa määrän seerumia. 

Omassa käytössä tämä on ollut jo pitkään ja ihoni rakastaa tätä. Toinen suosikkini on laveran Hydro Effect Serum. Näitä kahta suosittelisin jos kaipaisit tehokasta vegaanista seerumia. Molemmat tuotteet imeytyvät iholle kuin unelma ja niiden säännöllisen käytön huomaa ihon kunnossa. Kosteutettu ja hyvinvoivan oloinen iho. 

Minusta heleä ja tasainen iho on paras pohja meikkileikkeihin, en oikein enää pidä kovin paksusta meikkivoiteesta puuterointeineen ihollani vaan suosin luonnollisempaa, kevyempää meikkipohjaa. Silloin hyvin kosteutettu iho luo meikille parhaan lähtöalustan. Siihen tarkoitukseen Buffet on erinomainen osa ihonhoitoa.

Hintaa Buffetilla on hivenen alle 20 euroa, esimerkiksi elevenin-verkkokaupassa hinta on kirjoitushetkellä 18,90 euroa. Tavaraa pipettipullossa on 30ml ja käytössä tuo on riittoisa ja melko tavallinen pakkauskoko seerumeille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti