torstai 26. syyskuuta 2019

Bohon kosteuttava BB-voide, Beige clair

Bohon kosteuttava BB-voide on alkujaan messuostokseni viime vuoden I love me-messuilta.  Tykästyin siihen niin että ostin Luonnonkaunis-messuilta sen uudelleen tänä vuonna. Kolmesta vaihtoehdosta valitsin itselleni vaaleamman sävyn eli Beige Clairin. 

Tämä BB-voide sisältää mm. karpalovettä joka mielestäni antaa voiteelle myös hieman tuoksua. Voide on myyntipuheen mukaan antioksidanttinen ja se lupaa ennaltaehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä. Voide on myös ihoa kosteuttava sekä ravitseva. Sen takia voidetta suositellaan erityisesti kuivalle ja aikuiselle iholle.

Koostumukseltaan voide on hyvin kevyt ja se antaakin iholle hennosti sävyä eli kovin peittävä se ei ole. Jos ihosi kaipaa meikkivoiteelta selvästi peittokykyä niin en tätä suosittele. Sen sijaan jos haluat luonnollisen, kuulaan meikkipohjan ja ihosi on valmiiksi melko hyvässä kunnossa, niin voin lämpimästi suositella. 

Itse levitän meikkivoiteen usein käsin eli siis sormia käyttäen, mutta sitä voi toki myös siveltimellä levittää. Voide levittyy iholle kauniisti eikä ainakaan itselläni jättänyt selviä rajoja. Tämä valikoituikin usein meikkipohjakseni sen korkkaamisen jälkeen jo pelkästään helppouden takia.

Boho Green on ranskalainen kosmetiikkasarja jonka kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on käytetty paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boholta löytyy paljon ihanaa värikosmetiikka. Plussaa he saavat myös siitä että pakkausmateriaaleja on mietitty tarkkaan eikä tuotteet koskaan ole tuplapakattuja. Tämä BB-voide on vegaaninen ja luonnollisia ainesosia siitä on myyntipuheen mukaan 98,98% ja kaikista raaka-aineesta luomulaatuista on 22,37%.

Jos siis kaipaat vegaanista ihanan kuulasta ja kevyttä meikkipohjaa, joka myös samalla hoitaa ihoa, niin kannattaa kurkata tämä kosteuttava BB-voide. Hintaa voiteella on ostopaikasta riippuen 15 -20 euroa. Omani ostin messuilta messuhintaan 10 euroa.2 kommenttia:

 1. Kirjoititko äsken jostain rasvaputkilosta pari sivua tarinaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa kyllä.

   En tiedä millä selaimella/laitteella postauksen luit mutta itsellä se on yhdellä sivulla luettavissa (Chrome ja puhelin käytössä).

   :)

   Poista