maanantai 7. toukokuuta 2018

Bloggaajien keväinen meikkihaaste

Pääsin mukaan osallistumaan kauneusbloggaajien kahvihuoneella ideoituun (kiitos Sanna järjestelyistä tuhannesti) meikkihaasteeseen. Ideana oli toteuttaa keväinen (tai vastaavasti myöhemmin tulossa kesäinen) meikki, johon kaikki saivat saman meikkipaletin käyttöönsä. Pretty.fi nimittäin sponsoroi kaikille osallistujille NYX Professional Makeup The Go-To Palette Bon Voyage meikkipaletin. Lisäksi Glitternisti sponsoroi osallistujille kaksi purkkia glitteriä.

Lisähaastetta tehtävään toi jokaiselle arvottu oma kevääseen (tai kesään) viittaava sana ja omalle kohdalle osui sana "omenankukka". Olin aluksi kauhuissani kuinka toteutan meikin, mutta pian huomasin että ideoita sinkoili joka suuntaan. Tässä on minun versioni keväisestä meikistä kokonaan tuolla sponsoroidulla meikkipaletilla tehtynä. Ainoastaan meikkivoide, puuteri, kulmakynä sekä eyeliner ja ripsiväri olivat omasta takaa.

Kasvot kehystin varjostusvärillä ja lisäsin tietenkin korostusväriä sekä ihanan suloisen pinkkiä poskipunaa poskille. Myös silmämeikissä että huulissä käytin poskipunaa. Luomilla tietenkin poskipunaa on yläluomella tuomassa omenankukkaista sävyä yhdessä tuon vaaleimman luomivärin kera. Alaluomella on käytetty sitten paletin vihreää sävyä. Poskipunalla on myös huulimeikki toteutettu kokonaan. Aluksi suunnittelin käyttäväni muitakin luomivärejä (toisilta valmistajilta) mutta hylkäsin ajatuksen kun halusin rakentaa koko lookin pelkästään tätä sponsoroitua palettia hyödyntäen.

Glitterin osalta olin tässä lopullisessa meikissä aika hillitty, lisäsin toista eli tätä vihreään heijastavaan glitteriä silmämeikin sisänurkkaan. Sen kiinnitykseen käytin ihan kaapista löytyvää vaseliinia ja se hieman sotki silmämeikin sisänurkkaa, mutta päätin antaa olla ettei silmät ala enempää vuotamaan. Glitteriä käytettäessä lähellä silmää täytyy olla supervarovainen ettei glitteriä päädy silmään. Myöskään viemäriin glitter ei kuulu eli se tulee poistaa muutoin kun suihkussa. Itse kyselin apua toisilta bloggaajilta ja sainkin hyvät vinkit, ensin teippiharjalla (tai teipillä) suurimmat pois ja roskiin ja lopuksi misellivedellä kostutetulla vanulapulla loputkin roskiin.

Julkaisen tässä samalla myös toisen haastetta varten tehdyn meikin, jonka hylkäsin kuitenkin kun ulkona valokuvatessa huomasin että silmät olivat vuotaneet niin paljon että meikki oli sottaantunut (joka keväinen/kesäinen riesa kohdallani tuo silmien vetistely). Harmittelin suuresti ettei glitter näkyisi kuvissa, mutta hyvinhän se sädehti myös harmaana kevätpäivänä sisätiloissa.

Tästä varsinaisesta meikistä tulikin sitten hieman hillitympi versio glitterin suhteen. Kaiken kaikkiaan tein neljä erilaista meikkiä tätä haastetta varten. Ensin ajattelin jotain fantasiameikkiä, mutta päädyin tähän arkeenkin sopivaan versioon. Meikki toimii myös ilman glitteriä hyvin, sillä pinkit luomivärit ovat näin keväisin pop. Mutta eihän kukaan kiellä glitteriä arkenakaan.

Linkkaan myös muut tänään keväisen meikkinsä julkaisseet bloggaajat tähän.

Oli superhauskaa päästä toteuttamaan tätä haastetta, kiitos siis Sanna ja sponsorit. Ajattelin tuosta paletista ja glittereistä postailla blogissani myöhemmin omana postauksenaan eli pysytelkää kuulolla jos tuotteet kiinnostavat.
Tässä jatkona toisen ryhmän tekemät upeat meikit linkkeinä:


Tässä 28.5 julkaistut meikit.

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. On mielenkiintoista nähdä miten erilaisia meikkejä samalla meikkipaletilla syntyykään :)

   Poista
 2. Tällaiset herkemmät kokonaisuudet kuvastaa kyllä täydellisesti sitä alkukesän tunnelmaa, kun omenapuut puhkeavat kukkaan <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan simppeleitä nää, just sellaista tyyliä mitä voisin toteuttaa itsellekin. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun mielestä tää sopi hyvin koodisanaan omenankukka hyvin ja olin jopa tyytyväinen sitten toisen meikin jälkeen. Kaikenkaikkiaan neljä meikkiä tein joista kaksi viimeisintä näkyy näissä kuvissa. :)

   Poista
 4. Luonnollisen kaunista, tykkään <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan kauniin ja herkät lookit sulla ♥

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. No mä mietin menikö liiankin simppeliksi, kun olisi voinut revitellä kunnollakin. Mutta tämä sopi mielestäni koodisanaani sen verran hyvin että näillä mentiin :)

   Poista
 7. Todella kauniit ja intensiiviset meikit<3

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniita ja romanttisia toteutuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli hassun hempeä fiilis kun en ole vaaleanpunaiseen tottunut muuten. :)

   Poista
 9. Ihanan herkkä kuten omenankukkakin. <3

  VastaaPoista
 10. Ihanan sävyiset molemmat meikit ja sopii juuri sinun saamaan aiheeseen <3

  VastaaPoista
 11. Nää meikit on niin ihanan herkät <3 Mun mielestä onnistuit hyvin haasteen sanassa :)

  VastaaPoista
 12. Kivan näköisiä kumpainenkin! Pidän tuosta simppelistä glitteristä, sehän näyttää jopa arkikelpoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, rakastan glitteriä ja nyt olen jopa huomannut ajattelevani sitä itsekin osana arkimeikkiä, vaikka yleensä pyrin karttamaan ihmisten ylimääräistä huomiota (jota glitter ainakin saa aikaan) :)

   Poista
 13. ooh ihanat meikit! tuo glitter käy sulle täydellisesti😍

  VastaaPoista
 14. Mäkin fiilaan molempia meikkejä! Mutta ehkä sit kuitenkin toi, missä on alaluomella glitteriä on aavistuksen ihanampi vielä <3__<3

  x Charlotta

  VastaaPoista
 15. Oi miten ihanan herkkä meikki! Tykkään tosta toisestakin, mutta ehkä enemmän tästä simppelimmästä, on tosi tasapainoisen kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista