torstai 12. syyskuuta 2019

Beauty Bear Vitamin TAN

Sain kauneusbloggaajien kesämiitistä goodiebagin mukana testattavaksi nämä  Beauty Bear Vitaminiinit eli vitamiinit pakattuna nallekarkin muotoon. Itselle ennestään oli tuttuja BlackSaliva-blogin Viivin monesti instassa vilahtaneet Sugarbearit, mutta nämä minun olivatkin eri tuoteperhettä.

Beauty Bear Vitamin alkujaan tanskalaiseen tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä neljä erilaista vaihtoehtoa, omani ovat mallia Tan eli persikan makuisia nallevitamiineja joiden luvataan auttavan ruskettumisessa sekä estävän ihon auringossa palamista. Kuten purkin kyljessä lukee "Tekevät ihon sisältäpäin valmiiksi auringolle. C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä." 

Vuorokausiannos eli kaksi nallea (aikuisille ja yli 11 vuotiaille) sisältää mm. beetakaroteenia 3 mg, acerolauutetta 350mg (josta C-vitamiinia 80mg). Vitamiiinallejen pohjana toimii pektiini eli kuidut jotka ovat peräisin kasvikunnasta.  Beauty Bear Vitaminiinit ovat siis myös vegaaneille sopivia. Ne ovat myös gluteenittomia eivätkä sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Ohjeen mukaan nallejen syöminen tulee aloittaa hyvssä ajoin ennen esimerkiksi ulkomaanmatkaa eli 4-5 viikkoa aiemmin ja jatkaa myös auringossa altistuessa. Se ei kuitenkaan tee aurinkosuojaa tarpeettomaksi eli esimerkiksi aurinkovoiteet tulee pakata mukaan. Itse en ole näillä tiedoin matkustamassa aurinkorannoille, mutta syön purkin loppuun, ei siitä haittaakaan ole. Mahdollisesti testaan myös toisen vaihtoehdon tämän purkin tyhjennettyä. Silloin olisi helpompi sanoa onko nallukoiden syömisestä apua havaittavissa.

Kolme muuta vaihtoehtoa ovat Hair (vaikuttaja-aineina mm. biotiini, c-vitamiini ja foolihappo, maistuu mustaherukalta), Skin (A-vitamiini ja sinkki, makuna vadelma) ja Nails (mm. seleeni, B6- ja B12 vitamiini sekä sinkki, maistuu vihreältä omenalta). Näistä kolmesta tuo ihon hyvinvointiin suunnattu versio olisi itselle tarpeen tällä hetkellä.

Koostumukseltaan  Beauty Bear Vitaminiinit ovat hivenen nallekarkkimaisia mutta pehmeämpiä. Nämä Tan-version nallet maistuvat ainakin hyviltä, persikka-karkkimaisilta. Kaksi nallea päivässä menee helposti alas eikä tee pahaa ollenkaan. Hankalampaa on lopettaa kahden jälkeen. Purkin kyljessä on suositus ettei ohjeellista määrää tule ylittää.

Beauty Bear Vitaminiinen saanti näyttää olevan hivenen hankalempaa Suomesta käsin tällä hetkellä. Googlettelun kautta löysin Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupan jossa purkki (sisältää 60kpl) maksaa 34,50 euroa. Eli verkkokaupasta tilaamalla saa ainakin. Jos löydätte muualta niin huudelkaa vaikka tuonne kommenttilootaan koordinaatteja.
*Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo skin versio ja olen tykännyt. Vitamiinien syöminen ei ole koskaan ollut näin mieluista puuhaa 😋😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mun varmaan on ostettava sitten testiin myös. Ja totta, nyt muistaa hyvin napata vitamiinit kun samalla hyllyllä on lasten Vita-nallet odottamassa. Ja onhan nuo maultaan oikein hyviä :D

      Poista