torstai 3. lokakuuta 2019

I Want Perfect Makeup Sheet Mask

Nappasin tämän itselle aiemmin tuntemattoman kasvonaamion kauneusbloggaajien kesämiitin vaihtoringistä. Koska tässä tuotepakkauksessa ei juurikaan ole englantia, jouduin ensin googlettamaan tämän ideaalisen käyttötavan. Tämä paljastui aamulla käytettäväksi ennen meikkiä - sen verran aavistelin kyllä jo nimestä sekä niistä tiedonmurusista mitä englanniksi sain irti pakkauksesta itsessään.

Naamio on aika perinteinen hyvin ohut "kangasnaamio"  joka on hyvin uitettu pakkauksen sisältämässä nesteessä. Naamion "pearl cellulose"- materiaalia kovin hehkutettiin ns. normaali sheet maskeja paremmaksi mutta en itse huomannut muuta kuin että se oli ohuempaa kuin muut viime aikoina käyttämäni sheet maskit. Ainesosina naamiossa on mm. viinirypäle- ja laventeliuutetta. Naamio oli ehkä hivenen vaikea saada kasvoille, mutta pienen näpertelyn jälkeen se oli melko hyvin paikoillaan. Vaikutusajaksi löysin googlettelemalla 20-30 minuuttia ja sen aikaa odottelin kiltisti. Tämän jälkeen naamio poistetaan kasvoilta ja kasvoja taputellaan kevyesti jotta kaikki iholla oleva neste/seerumi imeytyy ihoon. 

Naamio lupasi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pienentää ihohuokosia. Oikeastaan se lupasi olla meikinpohjustaja mutta kasvonaamion muodossa. Naamio tosiaan tuntui sellaiselta perus kangasnaamiolta, samanlaisilta mitä olen viime aikoina käyttänyt kaapista pois. Iho tuntui kosteutetulta ja pehmeältä, mutta ihohuokosten kutistumista en juurikaan huomannut. Ihosta jäi kuitenkin aavistuksen "tahmea" ja ajattelin sen olevan tämä "primer"-ominaisuus. Meikkipohja tarraa hivenen paremmin kosteaan/nihkeään ihoon. Meikin pysyvyydessä päivän mittaan en huomannut eroa.

Ihan toimiva naamio siis ja hauska kuvitus tuossa pakkauksessa. Näitä löytyi muutamia erilaisia ja kaikissa on samankaltainen pin up-tyylinen pakkaus. Hintaa näytti olevan kolmen US dollarin paikkeilla googlettelun perustella. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti