torstai 21. maaliskuuta 2019

Luonnonkaunis-messut 2019

Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa nyt tulevana viikonloppuna (22.-23.3.2019) on jälleen Pro luonnonkosmetiikka ry:n järjestämät luonnonkosmetiikkaan ja ekologisempaan elämään keskittyvät messut. 

Messut ovat kooltaan melko pienet, mutta kyllä siellä saa aina aikaansa muutamia tunteja vähintäänkin kulumaan. Lisäksi messuilla on pienimuotoinen OHMYGOODNESS "kahvila" josta voi sitten käydä ostamassa raakakakkuja tai virvokkeita messupäivän piristeeksi. Messuliput ovat edulliset, vain 5€ ja narikka 2€, liput saa ostettua paikan päältä. Lisäksi alle 12-vuotiaat pääsevät messuille ilmaiseksi aikuisen seurassa. Messuille kulkeminen julkisilla on melko yksinkertaista, mutta toki omallakin autolla pääsee ja parkkipaikkoja löytyy ihan Kattilahallin pihasta (maksuton pysäköinti).

Erilaisten useiden näytteilleasettajien brändien lisäksi messuilla on sekä perjantaina että lauantaina erilaisia luentoja, joista ainakin itse ajattelin käydä kuuntelemassa hiusten kasvivärjäyksen hyödyistä kertovan luennon lauantaina klo 11.00. Muun messuohjelman voit käydä katsomassa esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivuilta tai Pro luonnonkosmetiikka ry:n nettisivuilta.

Itseäni messulla kiinnostaa tietenkin aina tarjoukset, mutta niitä on aika vähän tänä vuonna ilmoitettu ennakkoon. NHS eli  Nordic Health Systems  tuo mukanaan messuille ainakin Laveran, benecosin, Cattier Parisin sekä UpCirclen (entinen Optiat) tuotteita ja heidän messupisteellä on huikeat 40 prosentin alennukset luvassa. Sinne itse suuntaan täydentämään Lavera varastoja ja UpCircleltä tulee varmaan ostettua palasaippuaa. Niin eikä Cattierin savinaamioita voi kehua liikaa, etenkin kuivan ihon versio on omia suosikkeja.

Muita itseäni ehdottomasti kiinnostavia kohteita on Korento-sarjan värikosmetiikka. Heidän meikkipohjaa on kehuttu kovasti, joten sen aion käydä katsastamassa. 

Viime vuonna ostin messuilta meidän lapsille Naturativ kylpyöljyn. Jos sitä tänä vuonna on tarjolla niin sellaisen käyn ostamassa mukaani.

YA Naturae eli Yliopiston Apteekin oma kosmetiikka on myöskin ehdottomasti ostoslistallani. Heidän silmänympärysvoide on aivan loistava. Myös heidän hoitoöljystä olen kirjoittanut blogiini. 

Edellä mainittujen lisäksi jään varmasti hypistelemään Bohon kosmetiikkaa, Dabban kukkaisvesiä, Flown palasaippuoita, Kaurialan saunan tuotteita (etenkin ne deot kiinnostavat) sekä Zuiin värikosmetiikkaa, We Love The Planetin Deodoranttipuikko So Sensitive on myös itseäni kovin kiinnostava. Myös Beauty Gardenin tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa, toivon että messuilla olisi mukana heidän pehmittävä ja kosteuttava Kurpitsanaamio.
Murumurulta käyn kurkkaamassa tuotteita lapsille. Heidän valikoimasta löytyy tuotteita sinkkivoiteesta shampooseen. Heidän tuotteensa ovat kotimaista lähituotettua kosmetiikkaa (Helsingin Herttoniemessä). Kuten listasta huomata saattaa, niin jokainen messuilla esillä oleva piste tulee varmasti käytyä kurkkaamassa. 

Tässä vielä kaikki mukana olevat brändit lainattuna Pro luonnonkosmetiikka ry:n sivuilta:

Acorelle * Algamaris * Aloree * Alviana * Anumati Naturals * Argital * Avril * Balmyou * Baume Integral. * Beauty Garden * Ben&Anna * Benecos * Bio Happy * Boho Green Make Up * Cattier Paris * Choice Finland * Cultivator’s * Dabba * Dr. Hauschka * Eco Cosmetics * Ecodenta * Ekopharma * Ey! * Florame * Flow Cosmetics * Hej Organic * Hetkinen * Hurraw * Kaurilan Sauna * Korento * Lavera * Lily Alexandra * Marius Fabre * Murumuru * Naturativ * Pure Beauty * P’ure Papayacare * Terre D’oc * Unique Beauty * Unna Nordic * Upcircle * Valkoinen Lanka * We Love The Planet * Ya Naturae * Zuii Organic


Innolla odotan messuja. Toivottavasti tekin! <3 

Ja suuri kiitos Pro luonnonkosmetiikka ry että jälleen kutsuitte minut mukaan messuille ja järjestitte messulippuja arvottavaksi. Somessa messuja voi seurailla hästägin #luonnonkaunis2019 avulla. Ja vinkkinä annan että kannattaa varata käteistä mukaan, itsellä ainakin korttimaksu temppuili viime vuonna. Eikä vesipullo ole pahitteeksi jos kahvilaan on jonoa viime vuoden malliin. Mukavia messuja toivottaen.


Luonnonkaunis-messut
Kuva viime vuoden messuilta.
2 kommenttia:

  1. Oli kivaa! :)) Kiitos seurasta ja toivottavasti nähdään taas pian jossain! Ensi vuonna ainakin uudestaan messuilemaan. :)

    Ps. Tulin järkiini ja se leipä lensi roskiin. :'D

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös sinne päin seurasta. :) Toivottavasti ensi vuonna viimeistään taas törmäillään messuilla.

    Ja hyvä ettet sitten napostellut sitä evästä. Mulla on kerran ollut ruokamyrkytys ja se oli aivan kamalaa. Ehkä ensi siihen kahvilaan safkaamaan?

    VastaaPoista