torstai 26. maaliskuuta 2020

Soaphoria - Onni-suihkuvaahto ja Maidon kosketus-vartalo soufflé

Saimme kauneusbloggaajien kesämiitissä (otin pienen loman taas blogi-elämästä talvella) goodiebagin mukana itselle aiemmin lähes tuntemattoman Soaphorian näytteitä. Mukana oli kolme tuotetta joista esittelen tänään tämän kaksikon. Onni - suihkuvaahdon sekä Maidon kosketus vartalo soufflén. Tuotteet on käsintehtyä kosmetiikkaa ja ne valmistetan Slovakiassa. Soaphorian sivuilla todetaan tuotteiden olevan luonnollista ja orgaanista kosmetiikkaa. On aina mukavaa tutustua uusiin valmistajiin ja heidän tuotteisiin. Ihan vain vaikka näin testeri-kokoisten tuotteiden merkeissä. Soaphoria nimen olin kyllä aiemmin kuullut jossain yhteydessä, mutta muuten en siihen ollut missään törmännyt ennen näitä testereitä.

Aloitetaan loogisesti tuosta suihkuvaahdosta. Se kuuluu Onni-nimiseen tuotesarjaan joiden tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotetta levitetään märälle iholle suihkussa jolloin se alkaa muodostaa vaahtoa. Ei mitenkään kovin suurta kylpyvaahto-tyylistä vaahtopilveä vaan silkkisen pehmeää pientä vaahtoa. Onni suihkuvaahto sisältää mm. viinirypäleensiemenöljyä, kookosöljyä, ja manteliöljyä. Hennon pinkin sävynsä se micasta. Ja se tuoksuu todella ihanalta. Tuosta pienestä testeristä peseydyin pari kertaa ja muutaman kerran pesin kädet. Se jätti ihanan hellityn tunteen iholle (ei yhtään kuivan narskuvaa fiilistä). Ja tuoksun ihanuutta en voi korostaa tarpeeksi. Soaphorian verkkosivujen mukaan tuote sopii myös kylpyvaahdoksi.

Onni-suihkuvaahto on alkuperäisessä pakkausmuodossa lasisessa purkissa (zero waste-ajatuksella roskaa ei synny jos purkin käyttää uudelleen, aivan mahtavaa ♥ ) 125ml lasipurnukka maksaa 13 euroa Soaphorian omassa verkkokaupassa. Onni-suihkuvaahto on vegaaninen eikä sisällä palmuöljyä.

Toinen tuote on nimeltään Maidon kosketus. Vartalo soufflé sisältää kookosöljyä, sheavoita, kaakaovoita ja vanilja-uutetta. Siihen on lisätty myös ihoa hellivää E-vitamiinia. Nimestään huolimatta tuote ei sisällä eläinkunnasta peräisin olevia raaka-aineita. INCI-lista näyttää tältä:

Cocos Nucifera Oil (kookosöljy), Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi), Theobroma Cacao Seed Butter (kaakaovoi), Olea Europaea Fruit Oil (oliiviöljy), Cocos Nucifera (kookospalmu), Vanilla Planifolia Fruit Extract (vanilja), Tocopherol (E-vitamiini), Coumarin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Anise Alcohol. 

Tuote on siis vegaaninen eikä sisällä palmuöljyä. Tämä Maidon kosketus-tuotelinja on erityisesti suositeltu kuivaihoisille, mutta sopii toki kaikille käyttöön ihotyypistä huolimatta. Koostumukseltaan se on ihanan höttöä, sellaista kevyttä, kuin vatkattua kermaa. 125ml on hinnaltaan 12,50 euroa ja sekin on pakattu lasipurkkiin. Tuo testeri oli käytössä riittoisa suihkuvaahdon tavoin.       

Oli mukavaa päästä tutustumaan näihin itselleni uusiin tuotteisiin.  Voisin ostaa molempia uudelleen tämän käyttökokemuksen perusteella.Onni-suihkuvaahto ja Maidon kosketus


*Tuotteet saatu blogin kautta goodiebagissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti