maanantai 16. syyskuuta 2019

Puikkomeikkivoiteen paluu? Wet n Wild Photo Focus Stick Foundation

Sain tämän meikkivoiteen #kauneusbloggaajienkesämiitin goodiebagissa. Mielessäni kävin heti takaisin 80-luvulla. Vaikka saamani sävy oli aivan liian vaalea itselleni, niin päätin sitä kokeilla ihan muistojen vuoksi. Muistelin että minulla oli yläasteella joku meikkivoidepuikko käytössä (ah, muistoja).

Wet n Wild Photo Focus Stick Foundation meikkivoide on kaiken kaikkiaan saatavilla 21 sävyssä ja omalle kohdalle sattui sävy nimeltä Shell Ivory. Wet n Wild Photo Focus Stick Foundation lupaa iholle pitkäkestoisen semi-mattaisen meikkipohjan. Photo Focus Stick Foundation sisältää väripigmenttien lisäksi mm. argan ja auringonkukkaöljyä, jotka kosteuttavat ihoa.

Meikkipohjaa on puikon avulla helppo kerrostaa mutta itselle riitti kevyt kerros. Photo Focus Stick meikkipohjalla saa peittävän tai puolipeittävän lopputuloksen riippuen kuinka voidetta kerrostaa iholle. Tällä ei tarvitse missään nimessä peittää ensin koko kasvoja vaan itse totesin että muutama meikkivoideviiru poskille, yksi otsalle, nenälle ja leualle riittää mainiosti. Sitten vaan levittämään.

Voide levittyi hyvin sormin. Siveltimellä en kokeillut mutta uskoisin että siveltimelläkin pärjää. Tätä meikkipohjaa suositellaan nopeisiin meikkituokkioihin, niin siksi omat puhtaat sormet kuulostavat hyvältä työvälineeltä. Meikkipohjan muutoinkin levitän useimmiten sormin. Sain meikkipohjan levittymään hyvin iholle, mutta näkyihän se raja pakostakin kun sävy oli pari astetta ainakin liian vaalea ja kylmälle ihonsävylle ajateltu (itse olen keltapohjainen eli lämmin). 

Meikkipohja jäi melko mattaiseksi ilman mitään pohjustajia tai puutereita eli nimenomaan nopean meikkipohjan tällä saa aikaan. Meikkipohja kesti hyvänän lähes koko päivän, vain nenältä voide vähän karkaili mutta se on itsellä usein ongelmana. Hintaa tällä meikkivoidepuikolla on 10 euron paikkeilla. Meikkivoide on vegaaninen ja tuoksuton. Tämän kokeilun perusteella en ainakaan säikähtänyt puikkomallista meikkipohjaa, kenties jossain vaiheessa voisin ostaa tämän itselleni oikeassa sävyssä. *Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.2 kommenttia:

  1. Olen itsekin tätä testaillut ja tykkäsin sen helppouden vuoksi tosi paljon! Itse asiassa lopputuloksesta tuli oikein hyvä paitsi että tästä jäi jotenkin vähän rasvainen tunne iholle ilman puuteri. Varmaan ne puikon öljyt aiheutti sen, mutta puuterin kanssa oikein bueno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei tullut yhtään rasvaista fiilistä vaikka oletin että tulisi. Toisaalta mun iho alkaa kuivumaan taas syksyn edetessä että se saattaa vaikuttaa paljonkin. Tosi näppärä tuote joka tapauksessa.

      Poista