maanantai 14. lokakuuta 2019

UpCircle Kaneli ja Inkivääri Chai palasaippua

Olen aivan hullaantunut Chailatteen sekä muihin juomiin joissa Chai-mausteseos näyttelee edes sivuosaa. Tuoksu on huumaavan ihana. Chai on perinteisesti hyvin mausteinen intialainen teejuoma ja tässä UpCircle:n palasaippuassa Chailla on iso rooli. Ostin tämän saippuan vain puhtaasti tuoksunsa perusteella Luonnonkaunis-messuilta.

UpCircle Kaneli ja Inkivääri Chai palasaippua on valmistettu Chai-makusiirapin valmistuksessa käytetyistä mausteista eli samalla idealla kuin heidän ihanat kahvikuorinnat on valmistettu. Sen sijaan että kertaalleen käytetty raaka-aine menisi roskiin ja kaatopaikalle, niin se hyödynnetään uudelleen  näissä kosmetiikkatuotteissa. Aivan mahtavaa. Lisäksi ihmiset UpCirclen takana ovat mukavan oloisia ja he ovat tehneet töitä yrityksensä eteen. Olen heidät tavannut eräässä tapahtumassa ja heistä huokuu positiivista energiaa.

UpCircle Kaneli ja Inkivääri Chai palasaippua lupaa kuoria ihoa hellävaroen ja sen luvataan sopivan sekä vartalolle että kasvoille käytettäväksi. 100 gramman palasta riittää kyllä moneen pesuun. Chaimausteiden lisäksi saippua sisältää luomulaatuisia kaneli- ja inkivääriöljyjä sekä vaaleanpunaista savea. UpCircle Kaneli ja Inkivääri Chai palasaippua on vegaaninen.

Olen käyttänyt saippuaa sekä vartalon että kasvojen pesuun vaihdellen. Se pesee tosin kasvot välillä turhankin puhtaaksi eli omalle iholle tämä soveltuu paremmin kropan pesuun. Hintaa saippualla on ostopaikasta riippuen 10-12 euron paikkeilla. Jos olet Chain ystävä niin tämä kannattaa käydä nuuhkimassa. Aivan ihana.

Jostain syystä en löytänyt koneeltani ottamaani kuvaa tuosta saippuasta niin tässä yhteiskuvassa kasvoseerumin kera komeilee edes tuo pakkaus.


UpCircle Cinnamon + ginger

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti