sunnuntai 1. syyskuuta 2019

BYBI Plumper Lip Balm

BYBI Plumper Lip Balm on vegaaninen huulivoide joka lupaa tehdä huulistasi täyteläisemmät  samalla kun se kosteuttaa ja suojaa huulien ihoa sekä antaa niille kevyttä kiiltoa. Eli siis huulivoiteen normaalit käyttötarkoitukset pienellä lisätwistillä varustettuna. 

Kokemukseni mukaan se antaa täyteläisyyttä vain hivenen (mutta itselleni ihan tarpeeksi). Ihan toimiva tuote, mutta toisaalta uskon että muhkeutta huulilleen toivovat löytänevät markkinoilta myös enemmän pulleuttavia tuotteita, kuuluisimpana taitaa olla Too Facedin Lip Injection Extreme. Tosin tämä BYBIn versio on luonnollisempi ainesosiltaan.

BYBI Plumper Lip Balm huulivoiteen sisältämien eteeristen öljyjen (piparminttu- ja veriappelsiiniöljy) kerrotaan stimuloivan huulien verenkiertoa ja näin saavan huulet (hetkellisesti) vaikuttamaan suuremmilta ja täyteläisimmiltä. Voide kihelmöi huulilla alkuksi juurikin noiden eteeristen öljyjen takia. Sama efekti on muuten usein piparminttua sisältävien kosmetiikkatuotteiden kanssa (shampoot mukaan lukien). Itse rakastan sitä raikasta fiilistä jonka tunne aiheuttaa.

Tässä huulivoiteessa on kirpsakka tuoksu ja koostumukseltaan se on melko tönkköä. Hyvä kun omasta tuubista sain aluksi puristettua ulos mitään. Sen annostelupää on samanlainen kuin muissakin tuubeissa (käsivoiteet) eli siinä ei ole sellaista pyöreää "levityspäätä" mitä joissakin huulivoiteissa on. Mutta tämäkin ajaa asiansa.

Käsilaukussa tämä on ihan toimiva ja pieni pulleuttava efekti on tosiaan mielestäni hauska lisä tälle huulivoiteelle. 10ml tuubi maksaa noin 12-15 euroa, esimerkiksi kirjoitushetkellä 14,90 € House of Organics- verkkokaupassa ja 12,90€ TwistBe:llä. Vegaaninen huulivoideVegaaninen huulivoide

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti