maanantai 9. syyskuuta 2019

Cattier Paris - Pink Clay Mask herkälle iholle

Tänään jälleen ihonhoitoa Ranskasta kun esittelen tämän herkälle ja helposti reagoivalle iholle tarkoitetun vaaleanpunaista kaoliinisavea sisältävän naamion. Edellämainitun raaka-aineen lisäksi naamio sisältää mm. aloe veraa, piparminttuöljyä sekä sheavoita. Naamio lupaa kirkastaa ja puhdistaa ihoa mutta samalla ehkäistä ihoärsytystä sekä ravita ihoa.

Naamiota levitetään iholle paksu kerros ja sen annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamion ei saa antaa kuivua vaan sitä pidetään kosteana ja tarvittaessa kostutetaan esimerkiksi kasvovettä naamion päälle suihkuttamalla. Näin toimimalla savi ei ime iholta kaikkea kosteutta ja iho saa enemmän irti saven hoitavista ominaisuuksista. Lopuksi naamio huuhdellaan pois lämpimällä vedellä.

Väriltään naamio ei ole aivan vaaleanpunainen (semmoinen baby pink) vaan enemmän aprikoosiin taittava. Koostumukseltaan se on.. noh, savimainen, mutta levittyy iholle todella hyvin. Itse huomasin että kasvojen reunoilla naamio kuivuu herkimmin eli naamion suihkuttelu on kokemukseni mukaan tarpeeen, vaikka laitankin runsaan kerroksen tuotetta. 

Naamion jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta. Ei liian narskuvan tai kiristävän puhtaalta kuten joskus savinaamioiden kanssa saattaa tuntua. Iho vaikuttaa oikein heleältä. Hyvältä. Kosteutusta se toki kaipaa. Tämä ja Cattier Parisin kuivalle iholle suunnattu naamio ovat suosikkejani savinaamioiden-kategoriassa. Kuivan ihon naamiossa vaikuttavina raaka-aineina on mm. luomulaatuista taikapähkinävettä ja jojobaöljyä. 

NHS-verkkokaupassa tätä naamiota saa hintaan 9,21 euroa. NHS on Cattier Parisin maahantuoja ja siksi linkkaan heidät tähän postaukseenkin. En kuitenkaan saa linkin klikkauksesta itselleni mitään hyötyä suuntaan tai toiseen. 100ml tuubista riittää moneen naamiohetkeen tuotetta eikä hintakaan ole yhtään paha. Lämmin suositus osaltani näille Cattierin naamioille.

Tiesitkö muuten että sarjan pakkaukset on pääsosin valmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja jopa pakkauksissa käytetty muste on kasviöljypohjaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti