maanantai 23. syyskuuta 2019

TONYMOLY Magic Food Mini Banana Lip Balm & Hand Milk

Sain nämä banaaniset tuotteet eli huulivoiteen sekä käsivoiteen #kauneusbloggaajienkesämiitin goodiebagin mukana. Korkkasin ne heti miitistä seuraavana päivänä käyttöön. Jos rakastat banaanin tuoksua niin suosittelen testaamaan näitä jo tässä vaiheessa pelkästään tuoksun takia. Molemmissa on sellainen hyvin baananikarkkimainen tuoksu. TONYMOLYmaiseen tapaan nämä on pakattu hauskoihin pakkauksiin. TONYMOLY on Etelä-Koreasta ja olen muutamia heidän tuotteita kokeillut vuosia vuosia sitten.  Suomesta TONYMOLYa saa esimerkiksi verkkokaupoista nobelta, eleveniltä sekä Bearelilta. Mutta voi näitä ihan Sokokseltakin ostaa.

Huulivoide on sellainen kevyt, mutta kosteuttava. Aika perushuulivoide oikeastaan. Siinä on mukana mm. banaaniuutetta (Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract), kookosöljyä (Cocos Nucifera (Coconut) Oil) sekä maitoproteiinia (Hydrolyzed milk protein). Tuoksua on kyllä lisätty vielä erikseen parfyymin muodossa. Hauska lisä tässä on banaanin mallisen pakkauksen ja herkullisen tuoksun lisäksi sen ripustuslenkki, joten tämän saa halutessaan vaikka avaimiin kiinni, jolloin huulirasva seuraa mukanasi pakostakin. Pakkauksessa on 7 grammaa sisältöä ja hintaa on 9-10 euroa riippuen ostospaikasta.

Myös käsivoide on pakattu söpöön banaaniin ja siinä on sama karkkimainen banaanin tuoksu. Pakkauksessa on sisältöä 45ml. Voide sisältää huulivoiteen tapaan banaaniuutetta,  maitoproteiinia sekä kookosöljyä. Lisäksi siinä on vielä sheavoita. Hintaa käsivoiteella on ostopaikasta hieman riippuen 11-13 euroa. Voide on aika peruskäsivoide mutta sen tuoksu on tosiaan ihana (jos banaanista tykkää). Voide on nopeasti imeytyvää eikä jätä ainakaan omia käsiä tahmaisiksi.

Nähtäväksi jää kuinka hyvin tuotteet saa käytettyä puristelemalla loppuun sillä en itse varmaankaan raaski saksilla kajota pakkauksiin. Edellisetkin TONYMOLYn pakkaukset (punaiset omenat) jäivät koristeeksi pesun jälkeen ja myöhemmin lapset ovat niillä leikkineet. Jotenkin voisin jo nöhdä tuon isomman banaanin kauppaleikeissä ja pienempi sopisi hyvin tuleviin nukkekotileikkeihin.

2 kommenttia: