torstai 28. huhtikuuta 2016

Fudge Big Bold OOMF Shampoo

Tämä tuote on kulutettu loppuun jo helmikuussa, mutta palaan tähän shampooseen uudestaan oman postauksen muodossa. Fudgen tarina on alkanut Austaliasta 90-luvulla. Brändin tuotteiden ulkoasut ovat nuorekkaita ja värikkäitä. Suomesta Fudgea saa kampaamoista sekä esimerkiksi Hiuksillesi.fi verkkokaupasta. Sain tämän shampoon goodiebagin mukana.

Tämä on ns. Body Builder Shampoo eli se antaa hiuksille tuuheutta ja kiillon tehden hiukset pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Ja tämä toimii. Erityisesti lyhyemmät hiukset saivat nostetta alleen. Pesun jälkeen hiukset eivät olleet nahkeat vaan helpot käsitellä ja kuivuttuaan ne tuntuivat pehmeiltä ja elinvoimaisilta. Tuoksu oli miellyttävä, muttei jäänyt hiuksiin huuhtelun jälkeen. Shampoo oli koostumukseltaan melko juoksevaa ja muistutti hieman karamellikastiketta kämmenellä. Miten niin merkistä tulee mieleen kermakaramellit?

Fudge-tuotteita ei ole testattu eläimillä. Iso 1000ml pönikkä tätä shampoota maksaa esimerkiksi Feeluniquessa noin 24 euroa kun tämä minullakin ollut 300ml tuubi maksaa noin 13 euroa samaisessa paikassa. Suomesta ostettuna hinnat ovat muutaman euron kalliimpia.


 
Onko Fudge tuttu brändi? Tuotesuosituksia otetaan vastaan.
Entä maistuuko teille se fudge karamelli? Itse olen koukussa.
Fudge Big Bold OOMF Shampoo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti