lauantai 9. huhtikuuta 2016

Luonnonkaunis-messuilla 2016

Kuten jo eilen vinkkasin, niin Pro luonnonkosmetiikka ry järjestää tänä viikonloppuna Luonnonkaunis-messut eli jos olet Helsingin lähettyvillä 9.-10.4 niin kannattaa käydä kurkkaamassa. Itse kävin tänään aamusta heti kurkkaamassa meiningin ja olin iloisen yllättynyt kuinka paljon vierailijoita messuilla oli jo heti aamusta. Talvipuutarha ei ole kooltaan järin suuri, mutta kaikki esittelijät olivat saaneet itselleen kunnon alueet, vain muutamille pisteille jouduin hieman jonottamaan että pääsin hypistelemään tuotteita. Kiersin alueen kahteen kertaan ja tein ostoksia toisen kierroksen aikana. Ostoksia voin esitellä myöhemmin omassa postauksessaan.
 
Messuilla pääsee tutustumaan mukavan kokoiseen valikoimaan eri luonnonkosmetiikan brändejä ja esillä olevien tuotemerkkien ohella molempina päivinä on erilaisia luentoja luonnonkosmetiikkaan liittyen. Itse en luennoille ehtinyt jäämään kotikiireiden johdosta. Etenkin nyt tänään, klo 14 alkava luento aiheesta Luonnonkosmetiikkaviidakossa - tarjonta kosmetologin näkökulmasta, olisi ollut mielenkiintoinen. Huomisen luennoista heti ensimmäinen eli klo 11 alkava luento nimikkeellä Luonnonkosmetiikan sertifiointi ja viherpesu olisi kiinnostanut, mutta huomenna en pääse paikalle näillä näkymin. Mutta menkää te kuuntelemaan jos aihe kiinnostaa ja aikaa löytyy!

Sitten niitä brändejä, joita messuilta löytyy :

Naobay, Argital , Acorelle, Benecos, Cattier, Ekovista, Davvi Cosmetics, Dr. Hauschka, ZAO Make up, Farfalla, Mellis, Urtekram Body Care, Eco by Sonya, Helixium by Skinature, Unique Haircare, Zuii Organic, Esse, Madara, Mossa, Sante, Taoasis, Alorée, Florame, Terre d’OC , Born to Bio, Lavera, Phyt’s, Algamaris, DABBA, NAFHA, Skin Blossom, Flow Kosmetiikka.

Jos tuolta ei löydy itselleen suosikkia tai testattavaa, niin huh. Itse kävin shoppailemassa muutamista pisteitä messuhinnoin tuotteita. Vinkkaan kurkkaamaan Laveran tarjouksen osta 2 maksa 1, Madaran sekä Flow Kosmetiikan pisteen. Kaikista näistä itse ostin tuotteita erittäin edukkaasti. Toki muillakin pisteillä messutarjouksia löytyy. Messuilla muuten pääsee maistamaan Argitalin savijuomaa!

Messut pidetään siis Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhassa. Osoite on Messuaukio 1, sisäänkäynti messuille tapahtuu Holiday Inn hotellin pääovista. Messut ovat avoinna tänään ja huomenna klo 10-17. Pääsymaksu on 6€ päivä tai molemmat päivät kustantaa 10€. Oikein mukavia messupäiviä toivottelen! Somessa messutunnelmia voi käydä kurkkaamassa #luonnonkaunis2016


 

#luonnonkaunis2016#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016


#luonnonkaunis2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti