perjantai 8. huhtikuuta 2016

#luonnonkaunis2016

Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa tai on jo lähellä sydäntäsi, niin vinkkaan että Pro luonnonkosmetiikka ry järjestää Luonnonkaunis-messut nyt viikonloppuna eli 9.-10.4.2016. Messut pidetään Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhassa. Osoite on Messuaukio 1. Messut ovat avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10-17.
 
Messuilla pääsee tutustumaan iloisen kirjavaan valikoimaan eri luonnonkosmetiikan brändejä, esimerkkeinä mainittakoon omia tuttavuuksia eli Acorelle, Benecos, DABBA, Lavera, Madara, Zao sekä Zuii. Ja siis monia muitakin messuilta löytyy, mutta näistä brändeistä minulla on joku tuote ollut käytössä ja sitä kautta kosketuspintaa löytyy edes hitusen verran. Esillä olevien tuotemerkkien ohella molempina päivinä on erilaisia luentoja luonnonkosmetiikkaan liittyen.
 
Pääsymaksu 6€ / pvä tai 10€ / 2pvä. Itse pääsen blogin kautta messuille kurkistelemaan eli messuilla mahdollisesti törmätään!
 

Kuvan käyttöön saatu lupa Pro luonnonkosmetiikka ry:ltä.
2 kommenttia:

 1. Harmi kun asun niin kaukana, niin menee aina nää messu jutut ohi.
  Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Itsekin harmittelin samaa asuessani vain 100km pohjoisempana... Kiitos että liityit mukaan ja vastavierailulle piipahdan pian :)

   Poista