maanantai 25. huhtikuuta 2016

Minun arkipalettini on Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette 2015

Tänään esittelen hieman tätä arkipaletiksi ristimääni Dr.Hauschkan LE (= Limited Edition) luomiväripalettia. Paletti sisältää neljä murrettua mattaista tai ehkä aavistuksen satiinista luomiväriä. Pieni kokoinen paletti on sopiva myös viikonloppureissuihin koska se ei vie paljoa tilaa laukusta. Paletin mukana on kaksipäinen sivellin, jota voi hyvin hätätapauksessa käyttää.

Paletin sisältämät sävyt ovat 01 sand, 02 light brown, 03 soft grey ja 04 anthracite. Näillä voi taikoa myös kulmakarvat päähän jos sävyt sattuvat sopimaan. Itse olen 02:lla korostanut muuten laittamattomia kulmakarvoja eikä lopputulos ollut yhtään hassumpi. Senkin takia tähän palettiin on tullut tartuttua kiireisinä aamuina useammin kuin kerran viikossa.

Hassua tässä luomiväripaletissa on sen ruusuinen tuoksu. Jotenkin en ole tottunut että silmämeikkituote tuoksuu yhtään millekään. Tämä paletti ei kuitenkaan sisällä synteettisiä hajusteita eikä myöskään säilöntäaineita. Kyseessähän on 100% luonnonkosmetiikka. Arvostan.

Yhden meikin tällä julkaisinkin Instagramin puolelle innoissani jo viime vuoden puolella. Olen harmitellut silmämeikkien vähyyttä blogissani, mutta tällä hetkellä kiireinen arki ei auta asiassa ollenkaan. Yritän keksiä jonkun järkevän lisävalon, jotta meikkien kuvailu onnistuisi muutoinkin kuin pikanäppäyksinä Instagramin puolelle.


Mikä on teidän arkipalettinne tällä hetkellä?
Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette 2015
 
 
MM2015

4 kommenttia:

 1. Naked, Clarinsin Lady Look ja tämä. Kuinka yllättävää, aika samanlaista värimaailmaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jumitan kanssa samoilla linjoilla. Ihan huomaamattakin tulee arkisin meikattua just "näillä" sävyillä :D

   Poista
 2. Clarinsin joku nudepaletti.. Siitä on jo yks sävy loppu. Ja nyt innokkaana yritän kuluttaa muutkin kolme pois. Tämä dr H:n paletti täytyy myös aina löytyä meikkivarastosta. Oon 3-4 käyttänyt vuosien varrella tyhjäksi.

  VastaaPoista