tiistai 5. huhtikuuta 2016

NOTD: Flaming Sky

Pitkästä aikaa esittelyssä kynsilakka. En ole lakkaillut kynsiä pitkään aikaan, koska pesen kädet niin usein että lakat lähtevät lätkimään päivässä. On ollut helpompaa olla ilman lakkaa. Ja ulkonäöllisesti siistimpää. Nyt kuitenkin lakkasin kynnet illanviettoon. Lakaksi valikoitui Lumenen ihana Gel effect lakka numeroltaan 63 ja nimeltään Hehkuva ilta tai kansainvälisesti Flaming Sky.

Kyseessä on upea tummanpunainen, jossa mukana kultaista hohdetta shimmerin muodossa. Kuvissa kynsillä on kaksi melko ohutta kerrosta, kolmannella tai yhdellä paksummalla kerroksella lopputulos olisi peittävämpi. Nyt kynsien kärjistä jää vähän kuultamaan kynsi läpi. Lakka levittyi oikein hyvin kynnelle ja lakkasin kynnet ennätysajassa. Kymmenessä minuutissa oli lakat kuivuneet niin ettei kenkien laitossa lakkaus ruttaantunut. Lakkasin kerrokset nopealla tahdilla odottelematta kerrosten välissä ollenkaan.

Pahoittelut kuvien kuivista käsistä, talvi on ollut käsien ihoa kuivattava vaikka voiteilla olenkin lätrännyt. En uskalla ajatella millaisessa kunnossa ne olisivat ilman mitään rasvauksia.

 
Millaisia kynsilakkoja teillä on ollut käytössä viime aikoina? 
 

20160307_090911


20160307_09085920160307_091019

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää on ihana! Lumene osaa nämä värikosmetiikat ihailtavan hyvin toteuttaa.. (ja siis muutenkin ihailen Lumenea) :)

   Poista
 2. Kaunis. Itse olen elellyt aika tummissa kynsissä kohta kuukauden verran, ehkä pitäisi vaihtaa keväisempään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaunis. Tosin täälläkin tänään viininpunaista kynsillä, fiiliksen mukaan mennään.. ehkä itsekin kaivan esiin keltaiset ja oranssit.. :D

   Poista