perjantai 8. huhtikuuta 2016

Beautyblenderin vaihtoehto puuteripapereille - Blotterazzi

Olen auttamatta myöhässä tämän postaukseni kanssa. Jos sattuisit kuulemaan tästä tuotteesta nyt ensimmäistä kertaa, niin kyseessä on tosiaan vaihtoehto ns. puuteripapereille. Blotterazzi on siis pestävä ja uudelleenkäytettävä kiillonpoistaja kasvoille.

Blotterazzi on valmistettu samasta materiaalista, joista Beautyblenderin  kuuluisat The meikkisienet on valmistettu. Siis ne hehkutetut aidot meikkimunat. Blotterazzilla on tarkoitus taputella kasvojen iholta liika kiilto eli rasva pois. Suosittelen tapaa ainaisen puuterikerroksen lisäämiselle, sillä liika puuterointi alkaa näkyä selvästi kasvoilta jo keskusteluetäisyydeltä. Ihosta tulee kuorrutetun tai kakkumaisen näköinen.

Blotterazzia suositellaan pestäväksi päivittäin jos se on aktiivisessa käytössä. Jos laitat Blotterazzin tauolle, niin peseminen on silloinkin tärkeää ettei vastassa ole homeinen razzi seuraavan kerran kun avaat rasian. Puhdistukseen on kehitetty oma puhdistussaippua, mutta esimerkiksi marseillesaippuat käy myös. Yhdelle Blotterazzille annetaan käyttöikää noin 60 käyttökertaa. Paketissa näitä tulee kaksi. Toinen voi olla kuivumassa pesun jäljiltä kun toinen kulkee mukana. Minun Blotterazzit kyllä vuotivat hieman väriä pesun yhteydessä, pesuvaahto oli hattaranpinkkiä. Olen lukenut että värilliset meikkimunat ovat päästelleet väriä, joten osasin odottaa moista.  

Itse testasin tämän illanvietossa sekä arjessa ja hyvin tämä toimi. Ihan mattaista pintaa tällä ei saa, mutta suurimmat kiillot lähtivät lätkimään. Tykkäsin todella paljon. Toki erona niihin perinteisiin puuteroiviin puuteripapereihin on se, että minun puuteripaperit antavat mattaisemman pinnan. Mutta puuterin puuttuessa tästä arvosteltavasta tuotteesta, lopputulos oli erinomainen Blotterazzillakin. Jos haluaa mattaisempaa pintaa niin puuteripaperi lienee sinun juttusi. Mutta jos kasvoille saa jäädä pieni "hehku" niin kokeile ihmeessä Blotterazzia.
 
Beautypopup.fi- verkkokaupassa tällä on hintaa 22 euroa. Samaa hintatasoa tämä on muuallakin, esimerkkinä Pretty.fi myy tätä hintaan 21,90 euroa. Itse olen saanut tämän testattavaksi goodiebagin mukana.


Kulkeeko teillä mukana puuterirasia, puuteripaperit vai kenties Blotterazzi?Blotterazzi
 

Blotterazzi


Blotterazzi


2 kommenttia:

 1. Itseasiassa minulla on kaikki kolme laukussa. Paitsi että puuteripaperi on kiillonpoistopaperi. Blotterazzi ei ihan vastannut odotuksia, mutta ihan ok tuote. Pidän siitä, että kotelossa on peili. Aina ei ehdi kaivaa sekä peiliä (joka myös asuu laukussani) että kiillonpoistopaperia laukusta.
  Mutta ostaisinko uudelleen Blotterazzin?? Hmm...en.
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös nyt tällä hetkellä puuteripaperit mukana Blotterazzin lisäksi. Olisi kätevä jos näitä Blotterazzin sieniä saisi ostaa irtotavarana, ettei aina tarvitsisi ostaa koko härpäkettä. Syntyy aika kasa muovijätettä jos pelkästään tällä eläisi loppuelämänsä. Kehitysidea heitetty kehiin siis! ;)

   Poista