keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Vuoden 2015 yllättäjä: Avonin luomivärinpohjustaja

Vuosi on vaihtunut, mutta kurkataan hetkeksi viime vuoteen. Tässä nimittäin viime vuoden yllättäjä kosmetiikan saralla. Sain tämän tuotteen Avonin bloggaajaillasta kokeiltavaksi. Olin aluksi todella skeptinen tämän toimivuudesta rasvaisilla silmäluomillani. Edes Urban Decayn kulttipohjustaja, saati Narsin superpohjustaja eivät aina pysy menossa mukana. Miten tämä voisi? Hintaa tällä on normaalisti alle 10 euroa ja kampanjoissa tätä on saanut kuuteen -kahdeksaan euroon. Avonin sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti;

"Täydellinen meikki? Nyt se on mahdollinen vedenkestävän Color Eyeshadow -pohjustustuotteen ansiosta. Sopii useimmille ihonsävyille ja toimii kaikkien luomivärien kanssa (puuteri, voide, nestemäinen).

Vaikutus: Tekee ihosta mattapintaisen ja sileän. Parantaa ihon rakennetta ja auttaa luomiväriä leviämään tasaisesti. Ehkäisee paakkuuntumista ja parantaa värin pysyvyyttä."Vedenkestävä, toimii kaikkien luomivärien kanssa, parantaa ja silottaa ihoa, ehkäisee paakkuuntumista ja auttaa vielä parantamaan värin pysyvyyttäkin. Aikamoisia lupauksia pienelle tuotteelle. Kohottelin kulmiani epäilevästi tälle pienelle purnukalle. Onneksi päätin antaa sille mahdollisuuden ja nappasin sen testiin. Olen ihastunut. Sävynä on light beige jonka luvataan sopivan useimmille ihosävyille. Pohjustaja levittyy oikein kivasti luomelle eikä ole liian vaalea tai tumma omaan ihosävyyni verraten.

Ei tämä joka kerta aivan pettämätön ole ollut, mutta luulen että silmänympärysvoiteella on näppinsä pelissä silmämeikin pysyvyyden kanssa. Mutta paremmin tämä Avonin pohjustaja on pysynyt verrattuna huomattavasti hintavampiin verrokkeihinsa (UD ja Nars). Miinusta annan ainoastaan pakkausmuodosta, purkki ei ole se hygieenisin vaihtoehto tuotteelle. Tuubi olisi parempi, mutta ottaen huomioon hinnan, annettakoon tämä anteeksi. Olen tätä topsipuikolla napannut purnukasta käyttöön, ettei tarvitse sormia tuotteessa uittaa.


Millaisia silmämeikinpohjustajia teillä on käytössä tällä hetkellä?

Avon eyeshadow primer


Avon eyeshadow primer


Avon eyeshadow primer


Avon eyeshadow primer


Avon eyeshadow primer

5 kommenttia:

 1. Tämä on todella kelpo tuote, mutta ihan paras pohjustaja minkä tiedän, on Artdecon. Mutta miltei samalla viivalla painiskelevat, kunhan tuota muistaa vaan annostella sopiva määrä, välillä tulee liikaa laitettua. Loistotuote. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artdecolta en ole pohjustajaa kokeillut, luomivärejä kylläkin. Pidetään mielessä siis :)

   Poista
 2. Tätäkin voisi nyt testailla, kun Avonin nettikaupasta on helpompi tilata. Jännä tuo purkki, koska lasia on lähinnä vain koristeeksi eikä sisältöä näy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä käynyt kurkkaamassa uudistunutta Avonia. Pakkausmuoto on totta erikoinen, eikä se kaikista käytännöllisin, mutta hyvä tuote itsessään. :)

   Poista
 3. Tämä on minunkin lempparipohjustajani, ollut heti alusta asti. Joskus saa tarjouksesta jopa 2,95 e.

  VastaaPoista