maanantai 2. toukokuuta 2016

Dermalogica Daily Microfoliant

Tämä tuote on viime vuoden syyskuun Livboxin antimia ja tullut boksista aikaisemmin ainakin osalle tilaajista. Eipä haittaa koska tykkään tuotteesta enkä ole raaskinut ostaa täysikokoista (60,90€/75 g). Tästä 13 gramman kokoisesta testeristäkin riittää pitkäksi aikaa. Kyseessähän on entsyymikuorinta-aine kasvoille. Tuote lupaa mikrokuoria elottoman solukon ihon pinnalta ja tehdä ihosta huomattavan kirkkaan ja pehmeän.

Daily Microfoliant ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös minun talvella niin kovin herkälle atooppiselle iholleni. Kuorintaa annostellaan märkiin käsiin ja vaahdotetaan kunnolla ennen kasvoille hieromista. Ohjeessa suositellaan hieromaan minuutin verran ennen pois huuhtelua. Kuorinta on tosiaan valkoista jauhomaista ja se pienen vesi määrän kera muodostaa vaahtoavan kuorinnan. Kuorinta tuntuu aavistuksen verran iholla vaikka mitään isoja kuorivia rakeita siinä ei ole. Huuhtelun jälkeen iho on pehmeä ja siloisen näköinen.

Kaivoin tämän uudestaan esiin tekemäni inventaarion tiimellyksessä. Tämä kuuluu kategoriaan hyvä ja turvallinen. Tämän pariin tulee palattua aina takaisin. Josko se täysikokoinen tuotekin tulisi ostettua kun Livboxin tilaukseni on ennalta määräämättömällä tauolla.


Millaisia kuorintoja teillä on nyt käytössä?
 


Dermalogiga

6 kommenttia:

  1. Pääsääntöisesti kemiallisia, mutta perjantain sauna-illat on pyhitetty Lushin Cup O`coffeelle. <3

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään tästä kovasti :)

    VastaaPoista
  3. Tämä ja sensain voidemainen. Bangerheadilla tää on usein tarjouksessa. Ja on virallinen myyjä. Kun vissiin dermalocigaa paljon väärennetään:(

    VastaaPoista