maanantai 11. huhtikuuta 2016

Avon Luxe Fabulous finish Primer

Olen arkisin hyvin laiska pohjustamaan ihoa muutoin kuin silmäluomien osalta. Kasvojen pohjustaminen sen sijaan jää vain juhlatilaisuuksiin. Päätin alkaa pohjustelemaan kasvoja ihan testimielessä arkisin, sillä Avonin bloggaajaillan goodiebagin mukana tuli tämä Luxe Fabulous finish Primer.

Pohjustaja on pakattu Luxe-tuotesarjalle uskollisesti tähän hienostuneeseen pumppupulloon. Tämänhän "kehtaa" ihan jättää esille, plussaa siis ylellisestä pakkauksesta. Pakkaus kätkee sisälleen pohjustusainetta 28 ml. Ihan perusmäärä tuotetta siis. Hintaa tällä pohjustajalla on siinä parinkympin hujakoilla, mutta Avonillahan on usein kampanjoita joissa tuotteista saa mukavat alennukset.

Voide itsessään on valkoista ja koostumukseltaan hyvin kevyttä eikä niin silikonista kuin aluksi odotin. Yleensä pohjustajat ovat aikamoisia silikonimassoja, mutta tämä ei ole normaalia päivävoidetta erikoisemman tuntuinen. Erikoista. Ehkä tätä uskaltaa suositella heillekin jotka eivät halua käyttää niitä silikonipohjustajia. Tämähän alkaa kuulostamaan joltain kylppäriremonttiblogilta....

Voide lupaa pienentää ihohuokosia sekä estää meikin rullaantumista ja paakkuuntumista ihon pieniin juonteisiin. Eli toisin sanoen se lupaa silottaa ihon pintaa meikille otollisemmaksi pinnaksi. Ja huom. tuote lupaa pienentää ihohuokosia, ei kadottaa niitä kokonaan näkyvistä. Kyllä tämä jotain iholle tekee, ainakin oma meikki tuntuu pysyvän paremmin paikoillaan vaikka iho on innostunut pukkaamaan rasvaa ihan huolella. T-alue kiiltää eikä korostustuotteita tarvita tällä hetkellä... Kroppa jotenkin sekaisin, sillä päänahka on kuiva ja naama rasvainen, hetki sitten asetelma oli päinvastainen.

Suosittelen tätä pohjustajaa heille jotka eivät tykkää ns. tavallisista pohjustajista vaan kaipaavat enemmän päivävoiteen kaltaista koostumusta. Avonin primeria voi käyttää myös yksinään kasvoilla jos haluaa hieman siloitellun kasvojen ihon varsinaisesti sitä meikkaamatta. Sellainen just me, but little bit better-tyylisen lopputuloksen. Myönnän että itselläni näitä päiviä on taas riittänyt.


Millaisia meikinpohjustajia teillä on ollut viime aikoina käytössä?
Millainen koostumus teille on mieluisin?Avon Luxe Fabulous finish Primer


4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kiinnostavalta, pitänee jossain vaiheessa tilata. Itse tykkään ehkä enemmän voidemaisista primereista, vaikka käytän niitä silikonisempiakin.

  Joskus oli juttua Avonin luomivärinpohjustajasta ja se on osoittautunut oikein päteväksi tuotteeksi. Se on tällä hetkellä "luottopohjustajani" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella jos etsii juurikin voidemaista pohjustajaa.

   Kivaa että luomivärinpohjustaja on ollut sopiva! Mä myös luotan siihen edelleen, ja tosiaan on peitonnut kalliimmat pohjustajani. Tulee varmasti ostettua uusi loppuvan tilalle. :)

   Poista
 2. Tykkään heleyttävistä primereistä, en oikeastaan sellaisista jotka blurraa paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se ihan riippuu ihan kuukaudesta toiseen mitä kaipailen pohjustajalta. Välillä pitää saada just heleyttä ja toisinaan mattaisempaa lopputulosta ja sitten on niitä päiviä kun pitää pakkeloida iho nukenihoksi ilman huokosia. Näin karkeasti sanoen. :D

   Poista