maanantai 28. lokakuuta 2019

Ziaja - Serum Energising and Smoothing with Goat's Milk

Tämäkin tuote on saatu kauneusbloggaajien miitin goodiebagissa. Ziaja on itselleni entuudestaan tuttu ja tämän vuohenmaito-tuotesarjan tuotteitakin olen käyttänyt, mutta tämä seerumi oli uusi tuttavuus. Ziajaa saa ainakin Sokoksilta. Tällä seerumilla on hintaa noin 11-12 euroa. Ziaja on hintatasoltaan melko edukasta kosmetiikkaa.

Kyseessä on hieman geelimäinen seerumi 50ml pumppupullossa. Seerumi lupaa iholle kosteutta, pehmeyttä ja säilyttää ihon elastisuutta. Energiaa ja silottavuutta. Ziaja - Serum Energising and Smoothing with Goat's Milk sisältää nimensä mukaisesti vuohenmaidon proteiineja. Nimestä ja raaka-aineesta huolimatta se ei tuoksu vuohen maidolle tai navetalle. Siinä kevyt kukkaistuoksua muistuttava tuoksu, joka hälvenee iholta melko nopeasti.

Tätä seerumia suositeltiin myös kokeilemaan meikinpohjustajana ja totta kai itsekin sitä kokeilin. Suositus perustunee seerumin sisältämään silikoniin (Dimehticone). Silikoni tasoittaa ihon pieniä virheitä (juonteet, rypyt ja muut epätasaisuudet) jolloin meikkipohja levittyy kasvoille "virheettömämmin". Eli seerumi tavallaan meikkaa ensin piiloon pienet epätasaisuudet ja kyllähän se toimi hyvin. Meikkivoide levittyi iholle kevyesti ja meikkipohja näytti tasaisemmalta. Meikin kestossa en huomannut eroa entiseen. Silikonin takia iho myös tuntuu sileältä ja pehmeältä. Mutta silikonin takia itse jätin tämän aamuiseen käyttöön, illalla käytin laveran Hydro Effect-seerumia joka onkin yksi HolyGrail-tuotteistani.

Seerumi imeytyy iholle nopeasti eikä jätä sitä tahmaiseksi vaan hyvin silotelluksi. Pienellä määrällä pärjää pitkälle eli käytössä tämä vaikuttaa oikein riittoisalta. Ulkoasu tuotteella ja pakkauksella on mielestäni yksinkertaisen hauska.


Onko Ziajan tuotteet sinulle jo tuttuja?
*Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti