maanantai 21. lokakuuta 2019

Eyenlip Moisture Essence Mask Sheet - Salmon Oil

Miltä kuulostaisi lohiöljyä sisältävä kasvonaamio? Itse ainakin olin hyvin skeptinen, mutta järkeilin ettei tämä voi haista kalanperkuujätteille jos sen halutaan myyvän markkinoilla. Pääsin kokeilemaan tätä Eyenlipin kangasnaamiota, sillä sain sen kauneusbloggaajien kesämiitin goodiebagissä. 

Naamio on tyypillinen kangasnaamio eikä sen asettelussa tarvita sen suurempia kommervinkkejä. Tässä on oikein hyvä kukkaistuoksu, ei merkkiäkään kalaisasta aromista. Miestä puistatti kun näytin tätä naamiota ennen avaamista ja ehkä vähän kiusoittelin sen muka "kalaisalla aromilla". Lohiöljyn lisäksi naamio sisältää useita kasviuutteita sekä hyaluronihappoa. Kyseessä on ihoa kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio.

Naamiota pidetään kasvoilla 20 minuuttia ja sitä suositellaan käytettäväksi muutamia kertoja viikossa. Eli ne perus kangasnaamio-ohjeet pätevät tässäkin. Hintaa yhdellä naamiolla on noin 1,60€. Näitä ja paljon muuta korealaista kosmetiikkaa voi tilata esimerkiksi Beautyko-verkkokaupasta. He olivat nuo naamiot meille miittien goodiebagiinkin antaneet.

Naamion jälkeen iho oli todella todella pehmeä ja kuulas. En edes lisännyt heti kasvovoidetta kun halusin fiilistellä ihon silkoista pintaa. Jos lohiöljy ei kiinnosta niin näitä Eyenlipin sheet maskeja löytyy muissakin vaihtoehdoissa, esimerkkinä aloe vera, vihreä tee, kollageeni tai hyaluronihappo naamiot. Tämän kokeiluni perusteella voisin ostaa näitä hemmotteluhetkiin tulevaisuudessa. *Tuote saatu blogin kautta goodiebagissa.

1 kommentti:

  1. Jotenkin olin ennen itsekin skeptinen lohiöljyn suhteen, ajattelin että ne tuotteet haisisi ihan kalalle. :D Tykkäsin kuitenkin esim. lohiöljyä sisältävästä voiteesta, tuo naamio on vielä testaamatta vaikka monet muut Eyenlipin naamiot on tullutkin jo kokeiltua.

    VastaaPoista