lauantai 30. toukokuuta 2015

Ziaja Sensitive entsyymikuorinta

Rakeeton ja hellävarainen entsyymikuorinta lupaa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja parantaen kasvovoiteen tai -naamion vaikuttavien aineiden imeytymistä iholle. Se lupaa samalla silottaa ja pehmentää ihoa kirkastaen ihon sävyä. Kun kuorinta on vielä varta vasten tehty herkälle iholle niin tämähän kuulostaa ihan minun tuotteelta (vaikka rakeelliset kuorinnat tuntuvat aina tehokkaammilta). Olen voittanut tämän tuotteen yksityishenkilönä Facebookin kautta.

Kuorinta levitetään puhtaalle iholle ja vaikutusaika on noin 10-15 min. Vältettävä silmänympärysiholle levittämistä (kuten usein monien kasvotuotteiden kohdalla, jotka eivät ole varta vasten tarkoitettu sy-iholle). Suositus käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Itse käytin tuotetta satunnaisesti mutta huomasin kyllä lopputuloksessa tuon luvatun pehmeyden ja silkkisen tunteen käytön jälkeen. Ihon sävyn kirkastumisesta en osaa sanoa, itselläni on punoittavat posket ja ne erottuvat  selvästi aina suihkun jälkeen muutoin kellertäväpohjaisesta ihostani. Hellävarainen kuorinta kyllä oli, ei yhtään kiristellyt ihoa tai kuumottanut poskia. Herkkäihoinen mieskään ei mitään valittanut kun usutin testaamaan tätä. Tämä oli sellainen ihan hyvä tuote, ei luksusta mutta kaikin puolin toimiva. Tuote on hajusteeton. Ulkoasu tuubilla on  tylsä, mutta toisaalta sen takia mieskin uskalsi tätä kokeilla.
60ml maksaa noin 9 euroa eli aika hyvässä hinta-laatusuhteessa liikutaan. Voisin ostaa itse uudelleen.

Kumpi kuorintatyyppi on enemmän sinun makuusi,
 rakeeton entsyymikuorinta vai perinteinen rakeita sisältävä versio?


Ziaja

6 kommenttia:

 1. Tätä olenkin halunnut kokeilla, koska yleensä käytän raekuorintoja. Sokoksen nettikaupassa tätä taisi löytyä :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään molemmista, mutta mun iho ei siedä oikein muita kuin entsyymikuorintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, oikutteleva/omapäinen iho on kyllä joskus hankala miellyttää ;D Olen iloinen että oma nassu on joten kuten palaamassa ruotuunsa... (koputtelen puita) :D

   Poista
 3. En oo ikinä kokeillut entsyymikuorintoja,johan se ois aika!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan ostamaan kuorintaa ja testaamaan miltä se tuntuu. ;)

   Poista