perjantai 30. marraskuuta 2018

My Holy Grail : Lavera Hydro Effect -kosteusseerumi

Tämä on yksi suosikeistani kautta blogin historian. Se on siis itselleni varsinainen Holy Grail tuote eli tuote jota ilman en osaa kuvitella olevani ja jota suosittelen erittäin mielelläni kaikille. Sain alunperin tämän tuotteen testattavaksi NHS:n kautta ja ihastuin siihen niin paljon että jäin vakiokäyttäjäksi. 

Kyseessä on kaikille ihotyypeille sopiva hyvin tehokas kosteuttava seerumi. Seerumin kerrotaan sisältävän ns. saasteenestoyhdistelmää eli siis liuta luonnollisia antioksidantteja, jotka lupaavat hidastaa ihon ikääntymistä ja suojata ihoa ympäristön haittavaikutuksilta eli esimerkiksi ilmansaasteilta.

Raaka-aineluettelossa vilahtavat mm. ihoa tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava aloe vera, mango-uute, persikka-uute, sheavoi, auringonkukkaöljy, soijaöljy, hyaloronihappo sekä skvalaani (squalane) eli ihoa tukkimaton hiilivety. Se ehkäisee mm. ihovaurioiden syntymistä.

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja on vegaaninen. Se tekee ihosta ihanan pehmeän. Koostumukseltaan se on hyvin kevyt, mutta kuitenkin samalla ravitsevan oloinen. Se sujahtaa ihoon hetkessä ja ihoni tuntuu hyvältä sormien alla tätä käytettäessä. Seerumi levitetään iholle ennen päivävoidetta mutta itse käytän tätä toisinaan myös iltaisin.

30ml kokoinen pumppupullo seerumia maksaa 21-24 euroa riippuen ostopaikasta, esimerkiksi Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupassa hinta on 21,95 euroa ja NHS:llä hintaa on 23,81 euroa. Tämän seerumin lisäksi samaa Hydro Effect-sarjaa on Laveralla olemassa myös kasvonaamio, puhdistusvoide ja päivävoide. Niistäkin voisin kirjoittaa blogiin lisää lähiaikoina. Tätä seerumia olen itse käyttänyt jo neljä pullollista. Nyt en ole ostanut uutta kun kaapissa on pari muuta seerumia mutta seuraavan kerran kun tulee tarjouksessa vastaan niin tulee varmasti ostettua jälleen.
Onko ruudun siellä puolen muita tähän seerumiin ihastuneita?
lavera seerumi


*Vaikka ensimmäinen tuote onkin saatu PR näytteenä niin mielipiteet luonnollisesti 100% omiani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti