maanantai 7. lokakuuta 2019

Naturativ Kosteuttava voide - hoitoa pienen ihmisen iholle

Tänään ihonhoitoa perheen pienimmille. Olen blogissani aiemmin esitellyt Naturativen kylpyöljyn, joka tuossa kuvassakin näkyy. Tänään vuorossa on kosteuttava vartalovoide. Nämä tuotteet on nimenomaan suunniteltu vauvojen ja pienten lasten herkälle iholle.

Naturativ Kosteuttava voide sisältää useita kasvipohjaisia öljyjä (auringonkukkaöljy, soijaöljy, oliiviöljy, puuvillansiemenöljy). Lisäksi se sisältää useita kasvivahoja ja -uutteita. Ja on siis luonnonkosmetiikkaa NaTrue-setrifikaatilla varustettuna. Voide lupaa suojata ja hoitaa pienen ihmisen herkkää ihoa ja sopii käytettäväksi vartalolle että kasvoille. 

Voidetta suositellaan erityisesti atooppiselle iholle ja sitähän meidän perheessä on vähän kaikilla. Tämä on ollut kylpyöljyn lisäksi pelastuksena lasten iholle monesti. Haluaisin hoitaa lasteni ihon ja hiukset melko pitkälti luonnonkosmetiikan avuin ja siinä kohtaa Naturativen tuotteet ovat tulleet esiin. 

Voide on miedosti tuoksuvaa, siinä ei kuitenkaan ole hajusteita vaan tuoksu tulee puhtaasti voiteen sisältämistä raaka-aineista. Sellainen kevyt luonnonkosmetiikalle ominainen tuoksu (mielestäni). Voide levittyy ja imeytyy iholle solahtaen ellei sitä annostele liikaa, silloin se saattaa jättää ihon hetkeksi valkoiseksi. Itse usein taputtelen voiteet iholle jotta ne imeytyvät nopeammin ihoon. Ja tätä voidetta meillä on mennyt. Molemmat lapset ovat kaltaisiani atoopikkoja ja säiden vaihtelut etenkin näkyvät nopeasti ihon kunnossa. Pienemmällä vielä vaipan käyttö aiheuttaa lisää ihon lehahtelua sillä alueella.

200ml on hinnaltaan noin 20 euron molemmin puolin. Itse ostin molemmat tuotteet kuvassa Luonnonkaunis-messuilta messuhinnoin. Naturativ Kosteuttava voide on vegaaninen. Vaikka tuote on suunnattu lapsille, niin toki sitä voi aikuisetkin yhtä hyvin käyttää.



luonnonkosmetiikkaa lapselle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti