torstai 10. lokakuuta 2019

Vaahtoava kasvonaamio - Oh K! Bubble Sheet Mask

Nämä vaahtoavat ja kasvoilla kuplivat kasvonaamiot alkaa olla jo vanha juttu, mutta itse testailin vasta syyskuussa tämmöistä ensimmäisen kerran. Kokemus oli hauska joten jaan sen kanssanne kuvin.

Ennen naamion poistamista pakkauksestaan tulee pakkausta ravistella kunnolla jotta nesteet varmasti sekoittuvat ja naamio on tasaisesti nesteen peittämä. Tämän operaation jälkeen pakkauksen voi avata ja sheet maskin voi levittää kasvoilleen. Tässä vaiheessa siinä on jo havaittavissa hieman valkoista vaahtoa, mutta vaahtoaminen yltyy kun naamio on ollut kosketuksissa ihon kanssa jonkin aikaa. Vaahtoa muodostui niin paljon että näytin varmasti hassulta lasten silmin. Naamion annetaan vaikuttaa iholla enintään 15 minuuttia. Tämän jälkeen naamio poistetaan kasvoilta ja iho pestään lämpimällä vedellä. 

Tämä kyseinen naamio lupaa puhdistaa ihon ja kuoria sitä hellävaraisesti. Lisäksi naamio lupaa ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Ja voin allekirjoittaa lupaukset. Ihostani tuli niin pehmeä että päätin pitää meikkivoiteettoman päivän (koska olin hoitovapaalla lasten kanssa kotona). Toki lisäsin kasvoille päivävoiteen kosteuttamaan. Kasvojen iho oli pehmeä ja kuulas.

Kupliva/vaahtoava kasvonaamio oli hauska kokemus ja tulen varmasti niitä ostamaan tulevaisuudessakin. Esimerkiksi Cocopandalla hintaa yhdellä Oh K! Bubble Sheet Mask -naamiolla on kirjoitushetkellä 4,50 euroa. Heiltä saa myös muita Oh K!:n tuotteita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti