torstai 24. lokakuuta 2019

Olivia Klein Detox Masque hoitonaamio

Olen kirjoitellut suomalaisesta luonnonkosmetiikasta blogissani aiemminkin ja erityisesti Olivia Kleinin tuotteista olen esitellyt teille kolme: Oil Wash & Care monituotteen, Aloe Berry Jellyn sekä Hydra Toner- hoitonesteen. Tänään esittelen neljännen tuotteen nimeltä Olivia Klein Detox Masque.

Kyseessä on vegaaninen syväpuhdistava hoitonaamio, joka perustuu lääkepohjaiseen hiileen. Joku saattoi harmahtavasta väristä sen arvatakin. Syväpuhdistuksen lisäksi naamio lupaa syväkosteuttaa sekä pehmentää ihoa. Lääkehiilen lisäksi naamio sisältä mm. luomuöljyjä, kasvipohjaista hyaluronihappoa, aloe veran lehtimehua, vihreää teetä sekä granaattiomenan hedelmähapppoja. Naamio on tuoksuton mutta omaan nenään raaka-aineiden ominaistuoksu hivenen tuoksuu, sellainen hieman kirpakka tuoksu.

Naamiota suositellaan avuksi erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtaudet, pigmenttimuutokset tai kuivuus. Naamiota suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa. Tuotetta hierotaan kasvoille silmänympärysihoa välttäen niin kauan kunnes naamion väri muuttuu vaaleanharmaaksi. Myös koostumus tuntuu tässä vaiheessa nihkeämmältä levittää. Vaikka tämä on naamio, niin tästä ei tule sellaista perinteistä kasvonaamio-fiilistä koska tuote ei jähmety kasvoille kalvoksi vaan se tuntuu enemmän paksummalta kerrokselta kasvogeeliä. Todella mukava naamio käyttää.

Vaikutusaika on 15-20 minuuttia jonka jälkeen naamio poistetaan kasvoilta lämpimällä vedellä. Apuna voi käyttää esimerkiksi musliiniliinaa. TwistBe:n verkkokaupan sivuilla varoitellaan että naamion jälkeen iho saattaa punoittaa tai kuumottaa, mutta itse en huomannut kuumotusta vaikka iho punakaksi hieman poskilta helahtikin. Samassa verkkosivuilla kuitenkin todetaan että hoitonesteen ja kasvovoiteen jälkeen punoitus tai kuumotus hälvenee ja näin totesin itsekin. Mutta jos reaktio on voimakkaampi niin kyse saattaa olla allergiasta eikä käyttöä tulisi jatkaa.

Naamion jälkeen iho kaipaa kosteutusta ja itse lisäsin sille hoitonesteen ja yövoiteen koska käytin tätä illalla. Suosin vastaavien naamioiden käyttöä muutoinkin ilta-aikaan jos kasvot sattuvat punertumaan tai vastaavaa. Kosteutuksen jälkeen iho oli todella pehmeä ja silkoinen. Oikein ihanan tuntuinen ja hyvinvoivan oloinen (vaikka poskilla punoitusta hieman olikin). Huomasin seuraavana aamuna että edellisenä päivänä poskella komeillut orastava finni oli laskenut ja rauhoittunut silmin nähden.

Hintaa naamiolla on esimerkiksi TwistBe:llä 13,40 euroa (50ml). 
Tämä jää itselle suosikkeihin.  Olivia Klein Detox Masque

 Olivia Klein Detox MasqueEi kommentteja:

Lähetä kommentti