maanantai 4. kesäkuuta 2018

Naturativ kylpyöljy

Luonnonkaunis-messujen ensimmäinen ostokseni esittelyssä. Tämän kylpyöljyn tulin hankkineeksi pikkuihmisellemme, mutta olen itsekin päässyt sitä testaamaan yhteisillä kylpyhetkillä.

Kyseessä on kaiken ikäisille - myös perheen ihan pienimmille - sopiva luonnonkosmetiikan tuote, joka on hypoallergeeninen. Lisäksi tämä on lastenlääkärien sekä ihotautilääkärien yhdessä kehittämä tuote. Se soveltuu niin kylpyhetkiin kuin hierontaankin. Ja tämähän sopii myös vegaaneille ihonhoitoon.

Tuote sisältää lukuisia kasviöljyjä joiden kerrotaan vahvistavan (vauvan) ihoa, tasapainottavan ihon kosteutta samalla suojaten ja rauhoittaen ihoa. Tuote sisältää auringonkukkaöljyä, soijaöljyä, seesamiöljyä, greippiöljyä, puuvillansiemenöljyä. Esimerkiksi tuon puuvillansiemenöljyn kerrotaan hoitavan ja uudistavan myös erittäin ärtynyttä ihoa raviten sitä. Eli uskaltaisin muillekin atoopikoille suositella kokeiluun.

Öljy imeytyy iholle hyvin eikä se jää kylpyammeessakaan pinnalle kellumaan öljylauttoina veden pinnalle, vaan sekoittuu tasaisesti kylpyveteen. Kylpyveteen ja hierontaan riittää muutama tippa. Omaan kylpyammeeseen olen tainnut kaksi painallusta käyttää ja sillä olemme pärjänneet. Suoraan iholle olen tätä hieronut paikoitellen muutamia kertoja ja se on näihin kohtiin imeytynyt ihan mukavan nopeasti.

Hintaa tällä öljyllä oli messuilla 10 euroa. Normaali hinta on 15 euron luokkaa riippuen ostopaikasta (nettiapteekissa hinta kirjoitushetkellä 15,69 euroa). Suosittelen kokeilemaan jos etsit luonnollista öljyä vauvan tai oman herkän ihon hoitoon.Ainesosat:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Isoamyl Laurate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti