torstai 12. huhtikuuta 2018

Lush - Äitienpäivä 2018

Kävin lauantaina Mannerheimintien Lushilla hakemassa ystävälle syntymäpäivä lahjaa ja tulin siinä ohella napanneeksi muutamat kuvat Lushin äitienpäivän tuotteista. Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 13.5 eli hyvin on vielä aikaa keksiä äidille, mummolle tai muulle äitihahmolle lahjaa - tai sitten voit kipaista Lushille ostamaan valmiin lahjapakkauksen (tai hyödyntää Lushin verkkokauppaa). Lushilta löytyy viisi erilaista valmista lahjapakkausta tai sitten voi ostaa ihanimmat tuotteet ja ostaa niihin kääreeksi kangaskäärinnän, jota on juuri äitienpäivälle kahdessa ihanassa kuosissa.

Äitienpäivän tuotteet ovat täysin pakkauksettomia ja osin vegaanisia (hierontapalassa on hunajaa). Tarjolla on kylpypalloja sekä monia ihania saippuoita. Suosikkejani olivat nuo macarons-leivoksilta näyttävät kylpyvaahdot (joita ostin kaksi itselleni ennakkolahjana), Rasberry milkshake niminen ihana saippua (jollaisen tulin ostaneeksi myös) sekä Purple Loosestrife -saippua. Myös tuo epävegaaninen nalle hierontapala oli ihana! Sainkin myyjältä rentouttavan käsihieronnan tuolla nallella tehtynä. Ihanaa!

Hellyyttävimmän tittelin sai Mum, Look What I Made You- niminen  kukkasen muotoinen kylpypommi ja tietenkin kuvani siitä oli tärähtänyt... eli menkää ihastumaan siihen verkkokaupassa tai paikan päällä. Se on symppis!

Esittelen omat ostokseni blogissa asap. Ja harkitse vakavasti vielä muutaman tuotteen ostamista. Näissä kausituotteissa saatavuus kun on rajattu ja tietenkin sieltä löytyy aina ihania tuotteita. Esimerkiksi pääsiäisen tuotteista Seven Deadly Spins- spinneri jäi kaihertamaan ihanuudellaan enkä ehtinyt käydä ostamassa varakappaletta itselleni jemmaan.

Millaisia tapoja teillä on muistaa äitiä/mummoa/äitihahmoja elämässä?
 


 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti