keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Mum In A Spin ja Madame President

Äitienpäivä oli ja meni mutta tänään esittelen nämä kaksi Lushin äitienpäivän tuotetta, jotka ostin viime käynnilläni CC:n Lushilla. Niitä näyttäisi vielä olevan myynnissä Lushilla tämän kirjoitushetkellä.

Ensin vuorossa vegaaninen Mum In A Spin- niminen spinneri joka levittää ammeen täydeltä vaahtokumpuja. Spinneriä pidetään juoksevan veden alla jolloin se alkaa villisti pyörimään ja muodostamaan vaahtoa. Spinnerissä on mm. laventeliöljyä ja tonka-absoluuttia sekä ylang ylang-öljyä. Hintaa spinnerillä on 9,95 euroa, mutta siitä riittää kyllä useampaan kylpyhetkeen kunhan sen jättää kuivumaan ilmavasti käyttöjen välillä.

Itse fanitan näitä spinnereitä (etenkin pääsiäisen 2018 limited edition spinneri oli suosikkini!), sillä niistä tulee hurjat vaahtokummut sekä niiden käyttö moneen kertaan on helppoa. Ei tarvitse taistella pallojen kahtia leikkaamisen kanssa ollenkaan. 

Madame President kylpypallo on iso vegaaninen kylpypallo vaikka kahteen kylpyyn jaettavaksi. Pallo tai osa siitä pudotetaan kylpyveteen ja pallo alkaa poreilla ja luovuttaa värejä ja tuoksuja. Hintaa tälläkin 9,95 euroa.

Tämän ostin näkemieni kuvien ja videoiden perusteella, sen verran kaunis kylpyvesi tästä syntyy. Tai lopullinen vesi on violetti, mutta me kaikki värit ennen sekoittumistaan ovat maagisia. Itse yritin halkaista palloa kahteen osaan, mutta se hajosi ns. väärin joten päädyin murustelemaan veteen paloja molemmista puoliskoista. Lisäksi omaan kylpyyni päätyi ihanaa Raspberry Milkshake -saippuaa sekä viimeisenä silauksena Purple Drain bubbleroonia. Nämä molemmat ovat myös Lushin äitienpäivän tuotteita.

Tuoksumaailmaa Madame President ammentaa  greippiöljystä sekä petitgrainöljystä. Oma kylpyni oli luonnollisesti sekoitus kaikista kolmesta käytetystä tuotteesta. Olen alkanut harrastamaan näitä omia sekoituksia kun erilaisia kylpytuotteita on tullut hankittua ammeen saavuttua talouteemme.


Tuliko ruudun siellä puolen ostettua Lushin äitienpäivän 
limited edition- tuotteita?
Mum In A Spin, Ainesosat: natriumkarbonaatti (Sodium bicarbonate), kaliumbitartraatti (Potassium bitartrate), sodium laureth sulfate, glyseroli, lauryl betaine, hajuste (Parfum), laventeliöljy (Lavandula angustifolia), benzoin resinoid (Sturax tonkinensis pierre), tonka-absoluutti (Dipteryx odorata), ylang ylang-öljy (Cananga odorata), titaanidioksidi (Titanium oxide), benzyl alcohol, cinnamal, coumarin, limonene, linalool, Cl 45410


Madame President, Ainesosat: natriumkrbonaatti (Sodium bicarbonate), sitruunahappo (Citric acid), greippiöljy (Citrus paradisi), petitgrainöljy (Citrus aurantium amara), kaliumbitartraatti (Potassium bitartrate), maissitärkkelys (Zea mays), vesi (Aqua), titaanidioksidi (Titanium dioxide), sodium laureth sulfate, propyleeniglykooli, dipropylene glycol, lauryl betaine, synteettinen mica, tinaoksidi, geraniol, limonene, linalool, hajuste (Parfum), Cl 45410:2, Cl 45410, Cl 14700, Cl 42090, Cl 77491, Cl 42090:2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti