keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Hemmottelua ja tehokasta puhdistusta kasvoille - Cupcake

Suklaan ystävänä tämä Lushin tuorekasvonaamio oli pakko hankkia täsmänaamioksi T-alueelle, joka itselläni kaipaa välillä kunnon syväpuhdistusta.

Cupcake sisältää rhassoul-savea joka on erittäin puhdistuskykyinen raaka-aine. Cupcake-naamiota suositellaankin erityisen tehokasta puhdistusta kaipaavalle iholle. Tämän johdosta itse käytän sitä T-alueen tehopuhdistajana. Rhassoul-saven lisäksi naamiossa on tietenkin kaakaojauhetta sekä kaakaovoita, lisäksi siinä on hieman tuoretta minttua (myös viherminttuöljyä ja piparminttuöljyä) sekä pellavasiemenuutetta. Kasvonaamio on vegaaninen.

Lushin tuorekasvonaamiot valmistetaan nimensä mukaisesti tuoreesti Suomessa ja ne ovat käsityötä kuten muutkin Lushin tuotteet. Koska kyse on tuorekasvonaamiosta on se säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä nopeasti.

Cupcake on melko jämäkkää koostumukseltaan ja kaipaa hieman lämmittelyä käsissä ennen puhtaille kasvoille levittämistä. Lushilla vinkkasivat että kasvoille voi halutessaan laittaa ihonpuhdistuksen jälkeen heidän Full of Grace -kasvoseerumia ennen naamion levittämistä. Vaikutusaikana naamiolla on 5-10 minuuttia, itse pidän ainakin sen kymmenen minuuttia. Tämän jälkeen naamiota voi hieman hieroa kasvoilla ennen sen poistamista.

Naamion jälkeen iho on hyvin puhdistetun oloinen ja napakka. Itse nappaan vielä komedoraudalla nenältä tukkeutuneet huokoset ennen kasvovettä ja päivä- tai iltavoidetta. Puhdasta ja raikasta!

75 gramman kasvonaamio maksaa 13,95 euroa. Suosittelen jos kaipaat maukasta -  ei kun tehokasta kasvonaamiota epäpuhtaalle iholle.
Ainesosat:
rhassoul-savi, pellavansiemenuute (Linum usitatissimum), glyseroli (glycerine), talkki (talc), kaakaojauhe (Theobroma cacao), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), tuore minttu (Mentha piperita), santeliöljy (Santalum austro-caledonicum vieill ja Fusanus spicatus), reilun kaupan vanilja absolute (Vanilla planifolia), viherminttuöljy (Mentha spicata), piparminttuöljy (Mentha piperita), limonene, hajuste (parfum).
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti