maanantai 14. toukokuuta 2018

Lemon Meringue palasaippua

Tänään asiaa saippuasta. Bomb Cosmetics eli Bomb.fi myy käsintehdyn saippuan lisäksi kylpypommeja, kynttilöitä ja muita ihanuuksia, kannattaa kurkata jos et ole aiemmin tutustunut. Sieltä bongasin myös tämän sitruksisen vegaanisen saippuankin. Hintaa saippualla oli tilaushetkellä 4,90 euroa. Kooltaan saippua on isohko eli siitä riittää kyllä pitkäksi aikaa käytössä. Makean kirpsakka mutta samalla ihanan pehmeä tuoksu ja kunnolla vaahtoava koostumus on täydellinen käsien pesussa. Saippuasta kerrotaan seuraavasti:
"Antaudu tälle herkullisen vaahtoavalle sekoitukselle, joka jättää aistisi kihelmöimään päästä varpaisiin. Makean kirpeä ensituoksu, jossa säkenöiviä sitruunoita, limeä ja vihreitä omenia. Raikas sydän, jossa liljaa ja sitruunaruohoa. Tasapainottamassa kermainen vanilja ja pehmeä myski. Sisältää May Changin ja ylang ylangin eteerisiä öljyjä. "

Pidän paljon käsintehdystä kosmetiikasta ja Bomb Cosmetics tarjoaa sitä. Lisäksi suurin osa heidän tuotteistaan taitaa olla vegaanisia eli sekin on suurta plussaa. Bomb Cosmetics on eläinkokeita vastaan. Vegaaniset tuotteet löytää sivuilta helposti tuotekategorian "vegaanituotteet" alta. 

Minusta kesä ja pehmeät sitrustuoksut kuuluvat yhteen ehdottomasti. Jos etsit itsellesi sellaista pesuhetkiin niin kannattaa kurkata tämä vaihtoehto. Kylpyhuoneemme tuoksui muutaman päivän ihan tältä saippualta kun otin sen käyttöön. Toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset. Aiemmin olen postannut aiheeseen liittyen tässä postauksessani. Ja muutama postaus on tuloillaan kesän aikana blogissa...

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti