torstai 24. toukokuuta 2018

Dermosil Lakritsikäsisaippua

Nyt vinkkivitonen kaikille lakritsin ystäville. Dermosilin lakritsin tuoksuinen käsisaippua todella tuoksuu lakritsille. Tuoksun kerrotaan olevan mieto, ihoystävällinen tuoksu. Sen kerrotaan sopivan koko perheen käsien puhdistamiseen ihoa kuivattamatta. Meillä tämä on käytössä wc:ssä vaihtoehtona palasaippualle, kaikki kun eivät palasaippuasta tykkää käytössä. Tuon mustan pumppupullon säästän jatkokäyttöön ostamalla täytepussin jotain muuta saippuaa. Pidän nimittäin pullon pelkistetystä ulkoasusta. 

Saippua tuoksuu mielestäni aika voimakkaasti lakritsille ja tuoksu jopa jää käsiin huuhtelun jälkeen jos käsiä oikein nuuhkii. Tavallisen lian (keittiö, puutarhan pikkuhommat yms) se poistaa iholta tehokkaasti eikä tosiaan ole kuivattanut ihoani testijaksolla.

Pullossa on tuotetta 250ml ja hintaa ostohetkellä 4,50 euroa. Sarjaan kuuluu myös käsivoide isossa pumppupullossa että pienempi käsilaukkuun sopiva 40ml tuubi. Ulkoasu niissä ei valitettavasti ole musta. Jos olet suuri lakritsin ystävä ja kaipaat uutta käsisaippuaa kotiisi niin suosittelen kokeilemaan tätä.
Tuoteseloste:  
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti