perjantai 25. toukokuuta 2018

Intergalactic by Lush

Tämä on ehkä kaunein Lushilta kokeilemistani kylpypalloista. Se on upea ennen käyttöä ja ennen kaikkea kylvyssä. Intergalactic taikoo ensin kylpyveden pintaan ihania värikkäitä pyörteitä kunnes sekoittuu ja tekee kylpyvedestä maagisen sinisen laguunin, jossa leijailee miljoonittain pieniä kimallehippusia. "Timantteja" kuten poikani niitä kutsuu. 

Intergalactic on vegaaninen poreileva pala galaksia, jossa tuoksuu mm. piparminttuöljy, greippiöljy sekä vetivert- ja kynäkatajaöljy. Omaan nenään tuoksu on hieman minttuisa enempi kuin sitruksinen. Se on raikas ja rentouttava samaan aikaan.

Jos pitäisi valita vain muutama tuote Lushilta loppuelämäksi käyttöön niin tämä olisi yksi valinnoistani. Ja tämä kylpypallo on hieman myös talouden miesväen mieleen. Sen vanhemman. 


Saisiko olla pala galaksia?Ainesosat:
natriumbikarbonaatti, sitruunahappo, karkkipore, kaliumbitartraatti, vesi (aqua), hajuste (parfum), piparminttuöljy (Mentha piperita), greippiöljy (Citrus paradisi), vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), kynäkatajaöljy (Juniperus virginiana), titaanidioksidi, sodium laureth sulfate, limonene, linalool, lumihiutalekimalle, sitruuna- ja kultakimalle (potassium aluminium silicate, titaanidioksidi, Cl 47005, Cl 19140, synthetic fluorphlogite, Cl 77492, silica), Cl 42090, Cl 45410


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti