sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Pikätärppinä: Karma Kylpyvaahto

Jos etsit huumaavaa kylpykokemusta niin voisin uskaltaa suositella tätä Lushin vegaanista kylpyvaahtoa. Se tuoksuu todella voimakkaasti ja antaa kylpyvedelle upean violetin sävyn ja upeat vaahtokummut. Tuoksumaailma ammentuu patsulista  ja makeasta appelsiiniöljystä. Lisäksi siinä on mukana laventeliöljyä, mäntyöljyä, sitruunaruohoöljyä, elemiöljyä (elemi on puulajike, jolle ominaista mänty tai sitruksinen tuoksu) sekä keikarinkukkauutetta. Appelsiini tuoksuu aluksi todella voimakkaasti ja muutenkin tämä kylpyvaahto on yksi voimakkaimmista tuoksultaan mitä olen Lushilta kokeillut. Ja itse rakastan sitä! 

Hintaa tuotteella oli ostohetkellä 9,95 euroa. Jos pidät Karma parfyymista, niin tulet hyvin todennäköisesti rakastamaan tätä. Tiesithän että Karmaa löytyy myös palasaippuana ja vartalovoiteena sekä kiinteänä shampoopalana.Ainesosat:
natriumbikarbonaatti (sodium bicarbonate), kaliumbitartraatti (tartaric acid), sodium laureth sulfate, lauryl betaine, hajuste (parfum), patsuliöljy (Pogostemon cablin), makea appelsiiniöljy (Citrus aurantium dulcis), laventeliöljy (Lavandula hybrida), mäntyöljy (Pinus), sitruunaruohoöljy (Cymbopogon schoenanthus), elemiöljy (Canarium luzonicum), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool, CI 15510, Cl 14700

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti