maanantai 21. toukokuuta 2018

It's Not Easy Being Green vaahtoava kylpykuula

Rakastan kylpemistä ja siihen liittyviä tuotteita. Olenkin kanta-asiakas Lushilla ja tällä kertaa yllätän kaikki ja esittelen kylpypommin, joka ei olekaan Lushin valikoimasta.

It's Not Easy Being Green vaahtoava kylpykuula on Bomb Cosmetics-verkkokaupasta tilattu. Se on vihreä ja siinä on istumassa pieni muovinen sammakkofiguri keskellä sheavoi(?)pyörrettä. Meillä on ennestään ollut samanniminen palasaippua pojalla käytössä ja tuo sammakko jäi siitä kylpyleikkeihin esittämään "vauva-sammakkoa". Pitihän meille saada toinenkin vauvasammakko perheeseen ja tästä pommista se jää meille asumaan. Bomb Cosmeticsin sivuilla tästä kylpykuulasta kerrotaan seuraavasti:


"When green is all there is to be, It could make you wonder why, but why wonder? Why Wonder, I am green and it'll do fine with pure essential oils of Lemon & Lime, it's beautiful!

160 g. Pudota kylpykuula kylpyveteen ja anna sen liueta. Kylpykuula liukenee pehmeästi sihisten veteen vapauttaen tuoksua ja eteerisiä öljyjä. 

Pese mahdolliset terälehdet ja koristeet pois, jotta kylpyamme ei tahraannu.

HUOM, Bomb Cosmetics kylpykuulissa käytetään ainoastaan biohajoavia kimalteita. Voit siis hemmotella itseäsi ilman tunnontuskia!"

Veden tämä pommi värjää tietenkin hennon vihreäksi (laitoin vain puolikkaan kylpykuulan). Tuoksultaan se oli raikas johtuen sitruunan ja limen eteerisistä öljyistä. Tuoksu ei ollut yhtä voimakas kuin Lushin kylpypalloissa olen tottunut, toisaalta tämä on hinnaltaan hivenen edukkaampi kuin Lushilla suunnilleen samankokoiset kylpypallot. Hintaa tällä tuotteella oli tilaushetkellä 4,90 euroa ja postikulut Suomessa ilmaiset.

Onko Bomb Cosmetics tuttu verkkokauppa? Huomasin että heidän tuotteita voit tilata myös Ninja-nimisestä verkkokaupasta, johon itse olen tottunut koruja ja asusteita myyvinä kivijalkamyymälöinä. En osaa sanoa olisiko heillä liikkeissäkin esillä näitä kylpytuotteita. Itse olen aiemmin kirjoittanut Bomb Comsticsiin liittyen esimerkiksi tässä postauksessani, jossa vilahtaa myös tässä mainitsemani sammakko-saippua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti