torstai 3. maaliskuuta 2016

Uusi tukka! (sisältää hehkutusta!)

Tässä se nyt on. Mun uusi tukka. Hiukset on leikattu tutussa paikassa eli Unikassa oppilaskampaamon puolella. Tykkään ajatuksesta että voin olla osana jonkun opiskelua ja tietä kohti tulevaisuuden ammattia. Olenhan todennut monesti etten ota hiuksiani niiiiiiin tosissani ettenkö uskaltaisi antaa opiskelijalle lupaa saksia hiuksia uuteen kuosiin. Tälläkin kertaa otin ajan siis heti mallinmuutosleikkaukseen. Pyysin leikkaamaan lobin eli pitkän polkan (long bob), joka pitenee hivenen eteenpäin.

Opettaja on koko ajan mukana kuviossa hiusten suunnittelusta aina sinne viimeistelyyn saakka. Opettaja tekee lopulliselle työlle myös tarkastuksen ja varmistaa asiakkaalta että lopputulos miellyttää. Itselläni on aina ollut turvallinen olo istua penkissä, vaikka en ole itsekään ollut varma mitä haluan hiuksilleni tehdä. Tyytyväisin mielin olen aina poistunut. Omien kokemusten perusteella voi lämpimästi suositella.

Unika tarjoaa paljon palveluja aina leikkauksista hiusten tehohoitoihin. Myös ripset ja kulmat saa Unikassa hoidatettua kuntoon samalla käynnillä tarvittaessa. Ihanaa on se, että kaikki hiustenleikkaukset otsahiustenleikkausta lukuun ottamatta sisältää hiusten pesun, lyhyen hiuspohjan hieronnan sekä lopuksi hiusten muotoon kuivauksen. Ja hintaa mallinmuutosleikkauksella on 25 euroa. Olin värjännyt itse hiukset valmiiksi ja tuosta väristä onkin tuloillaan oma postauksensa.

Teitä varmaan kiinnostaa se uusi tukka. Eli lähtökohtana itse saksittu yli hartioiden ulottuva tukka, jossa otsahiukset ylikasvaneina (yli vuosi sitten leikkautin Unikassa otsatukan Warehousen Mikon innoittamana). Olin itse saksinut puoleen selkään ylettyvän tukan lyhyemmäksi kun makustelin lyhyempää tukkaa hetken. Tällä kertaa pyysin pitkää polkkaa, koska kaipaan hiuksiini ehdottomasti keveyttä. Ja tässä lopputulos. Kuvat ei ole eduksi tälle ihanuudelle. Mitä mieltä olette uudesta tukasta?


 

Blue hair don´t care


Blue hair don´t care

6 kommenttia: