tiistai 8. maaliskuuta 2016

Tunnusmeikkini – tästä minut tunnetaan

Miten niin liikaa?-blogin Elisa kyseli taannoin kosmebloggaajilta millainen olisi signature-meikki, jos sellainen olisi? Eli mistä seikoista meikin tunnistaisi jonkun tietyn bloggaajan tekemäksi. Elisa teki aiheesta myös postauksen ja haasteen, jonka innoittamana aloin kokoamaan tätä postausta.

Hauskaahan tässä on että minut tunnistettiin blogini alkuajoilla Sonian toimesta juurikin silmien perusteella. Tämä oli aikaa ennen koko kasvokuvan julkaisemista ja silmämeikeistä rajasin pelkät silmät kulmakarvoineen kuviin. Lisäsinkin tähän postaukseen kuvia silmämeikeistä blogin alkuajoilta.

Mutta nyt itse Elisan haasteeseen.


1. Millainen on tunnusmeikkisi?
Tunnusmeikkini on lähinnä kissarajaus, kuten Elisan kyselyyn taannoin vastasin. Ilman kissarajausta tunnen olevani alaston tai keskeneräinen vaikka muu meikki olisikin kunnossa toisen silmin. Kissarajaus on se mun juttu, mutta välillä kokeilen muitakin rajaustyylejä. Silmänulkonurkasta usein pitää rajauksen näkyä tai silmäni näyttävät kovin pieniltä omasta mielestäni. 

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle?
Rajaus korostaa tietenkin silmiä, vähemmälle jää usein vastapari eli huulet. Huuliin laitan usein vain huulivoiteen jos sitäkään. Onneksi kulmakarvoja olen alkanut ehostamaan, blogin alkuaikojen kuvissa kulmat usein ovat kevyemmin ehostetut ja vielä "luonnollisemmat" kuin nykyään.

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu?
Hyvä rajaus ja itse rajaustuote. Minulla on postaus tulossa rajaustuotteista joita olen viime aikoina käyttänyt.

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi?
Meikkisarjani pohjautuisi taatusti erilaisiin silmänrajaustuotteisiin. Olisi todella huikeaa päästä kokoamaan omaa meikkisarjaa, tai edes päästä näkemään miten sellainen ylipäätään syntyy alusta loppuun saakka.

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?
Tämä lienee selvää. Nostaisin erilaiset rajaukset esille vaikka esillä ne ovatkin olleet ennen näitä leipomisia ja korostus-juttuja.

Millainen on sinun signature-meikkisi?Screenshot_2016-01-15-11-23-23

MyHair2016

2 kommenttia: