perjantai 4. maaliskuuta 2016

Ultrabland - erikoinen kasvojenpuhdistaja Lushilta

Ultrabland on ehkä erikoisin kasvojenpesutuote jota olen viime aikoina käyttänyt. Kyseessä on voidemainen puhdistaja, jossa on mukana hunajaa, ruusua, maapähkinäöljyä sekä manteliöljyä. Ultrabland sopii Lushin käyttäjäkokemusten mukaan useimmille ihotyypeille ja lupaa poistaa kasvoilta meikin kuin meikin. Jälkeensä Ultrabland lupailee jättää puhtaan, sileän ja pehmeän ihon.

Se mikä tässä puhdistajassa on erikoista, on sen käyttötapa. Jos erehdyt käyttämään tätä normaalin putsarin mukaisesti, niin huomaat ettei tämä toimi. Tai lähinnä sen poistaminen on vaikeaa ja meikki jää pyörimään kasvoille. Eli unohda normaali tapa levittää tuote kasvoille ja poisto vedellä huuhtelemalla. Sen sijaan levität tätä putsaria kostutetuille kasvoillesi ja pyyhit sen pois joko vanulapulla tai kuten minä - musliiniliinaa käyttäen. Eli liina tai vanulappu tekee poistotyön, ei se vesi. Olen aiemminkin käyttänyt tuollaista pyyhe/liinatekniikkaa ihonpuhdistuksessa, en muista miksi olen sen hylännyt... ehkä se selviää tässä Ultrablandin käytön aikana.

Kuten tuote lupaili, niin iho tuntui puhtaalta ja pehmeältä. Käytin itse vielä misellivettä tarkastaakseni lopputuloksen. Puhtaalta näytti. Mutta ihan kaikkea meikkiä tämä ei poista kunnolla. Nimittäin Lushin punaista huulivoidetta joulukokoelmasta. Santa Baby lip on ja pysyy. Myös ripsivärin poisto ei käy niin sukkelasti kuin toivoisin. Toisaalta ripsiväri pitäisi poistaa omailla tuotteillaan, mutta väsymyksen painaessa ei aina jaksa. Tuoksukaan tässä ei ole se Lushille ominaisin kukka-karkki-herkkutuoksu, mieleen tulee enemmän villasukka kuin karamelli. Mutta tuoksu ei haittaa kunhan ihoa ei ala kiristämään pesun jälkeen ja sitä se ei tätä käytettäessä tee. Näin pehmoista ihoa pesun jäljiltä minulla ei ole ihan hetkeen ollutkaan. 45 gramman purkki maksaa 14,50 euroa. Suurempi 100 gramman purkki on 26,95 euroa.
Oletko sinä kokeillut tätä puhdistajaa?
Entä onko musliiniliina tuttu juttu?


Ultrabland


6 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mä en jostain syystä ole koskaan oikein oppinut käyttämään liinoja, se on jotenkin niin työlästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan siinä se liinan peseminen tosiaan. Sen takia aikanaan mullakin jäi liinailut sikseen. Nyt otin tämän tuotteen kanssa sen uudestaan käyttöön. :)

   Poista
 2. Mä rakastaisin musliiniliinoja mutta iholleni ne ovat liian hankaavia :( Tästä syystä fanitankin eniten sellaisia puhdistusmaitoja ja -balmeja, jotka huuhtoutuvat vedellä pois. Mutta ripsiväri on kyllä monen muuten tosi mainion putsarin kanssa tiukassa, varsinkin kun en ihan hirveästi haluaisi sy-ihoa/ripsiä hangata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun liina on ihanan pehmeäksi pesty! No ei, onhan se karheampi kuin pumpulityynyt. Vielä ei ole iho suuttunut liinasta. Enkä tosiaan joka ilta tällä pese ripsaria pois, itsekään en tykkää hangata sy-ihoa ettei se vaan veny/ärry.

   Poista
 3. Olen tätä kokeillut ja ennen kaikkea tuohon hajuun tökkäsi meidän yhteiselomme. Itse käytän lähes aina meikinpoiston apurina liinaa/sientä tma. joten sinällään tälläinen "jankkimainen" koostumuskaan ei haittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ettei haju ole se parhain. Lushin tuotteilta jotenkin odottaa aina kukkais-karkki-hattara-tuoksuja. Ennakko-odotukset murenee siis tämän kanssa. :D

   Oletko löytänyt vastaavan tuotteen josta tykkäät?

   Poista