torstai 10. maaliskuuta 2016

Misellivesi geelimäisessä muodossa silmämeikin puhdistukseen

Misellivesien ystävänä korkkasin käyttöön tämän goodiebagin mukana tulleen Lorealin geelimäisen silmämeikinpuhdistusaineen. L'Oréal Paris Absolute Softness Micellar Gel Eye make-up remover lupaa poistaa meikin ja samalla virkistää sekä rauhoittaa silmänympärysihoa. Mikä parasta, tämä sopii herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille. Geeli ei sisällä alkoholia tai hajusteita.

Tämä toimii. Geelimäinen koostumus on kiva ja vie helposti mennessään luomivärit ja eyelinerit. Ripsivärit vähän yritti laittaa vastaan, mutta lopulta nekin katosi jäljettömiin. Virkistäväksi en tätä osaa mieltää muutoin kuin että on virkistävää poistaa päivän kasvoilla ollut silmämeikki.

Kunniamainintaa pitää antaa tosiasiasta että tämä ei todellakaan kirvele silmiäni, oli ne sitten kuinka kuivan oloiset tai väsyneet muutoin. Hintakaan ei ole yhtään huono. 125ml maksaa esimerkiksi Sokoksella 7,90 euroa. Suosittelen testaamaan tätä jos kaipaat misellien pesuvoimaa silmämeikin puhdistuksessa. Tätä tulee varmasti ostettua loppuneen tilalle uudelleenkin.


Vieläkö te jaksatte intoilla misellivesistä?L'Oréal Paris Absolute Softness Micellar Gel Eye make-up remover
L'Oréal Paris Absolute Softness Micellar Gel Eye make-up remover

6 kommenttia:

 1. Itselläni misellivesi on aikalailla korvannut kasvoveden; teen siis aina kunnon tehopuhdistuksen, koska käytän kaksoispuhdistuksen päälle vielä miselliveden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa olen tehnyt tripla-puhdistusta! :) Ja välillä mennään ihan pelkällä misellivedellä jos kasvoilla ei ole ollut meikkiä lainkaan. Tätä geelimäistä käytän ripsivärin poistamiseen ennen muuta kasvojen pesua. <3

   Poista
 2. Mun on pitäny tätä jo kokeilla pitkään, koska olen kova misellifani. Ilman en enää pärjäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeiluun vaan! Misellivedet on kyllä paras keksintö vähään aikaan. :D <3

   Poista