maanantai 14. maaliskuuta 2016

Toner Tab Tea Tree - Teepuukasvovesitabletti

Jälleen Lushin tuote esittelyssä. Ei, en edelleenkään työskentele liikkeessä vaan kyse on rakkaudesta tuotteitaan kohtaan. Tällä kertaa esittelen kasvovesitablettia. Kyllä, luit aivan oikein. Kasvovesitabletti. Vegaaninen kasvovesitabletti. Kuulostaa jännältä.

Teepuukasvovesitabletti on tarkoitettu erityisesti teini-ikäisen ja ongelmallisen ihon hoitoon, mutta voihan sitä käyttää ikäisenikin, kröhöm.. varttuneempi ihminen. Teepuutabletti lupaa hoitaa ja tasapainottaa kovia kokeneen, teini-ikäisen ja ongelmallisen ihon. Lushin sivuilla vinkataan käyttämään poreita ja höyryä hyödyksi, jotta saa kaiken ilon irti antibakteerisista luonnon eteerisistä öljyistä.

Käyttäminen ei ole vaikeaa. Tarvitset isohkon kuumuutta kestävän astian, jonka pohjalle kaadat kiehuvaa vettä noin 3cm (esimerkiksi vedenkeittimellä kuumennettu vesi on riittävän kuumaa). Tiputat kasvovesitabletin astiaan ja odottelet kuinka se poreilee astiassa. Nappaa sitten valmiiksi esille otettu pyyhe ja kumarru astian ylle (huom! polttamatta itseäsi kuuman veden kanssa!) pyyhkeen toimiessa telttana. Eli helpommin sanottuna otat höyrykylvyn kasvoillesi. Tabletti vapauttaa höyryyn mm. eteerisiä öljyjä (tuoksuu hyvälle!) ja höyry avaa ihohuokosia. Nyt kasvot on valmiina mekaaniseen puhdistukseen, itse leikin komedoraudan kanssa nenän seudulla. Toimii.

Lushin sivuilla vinkataan höyrykylvyn jälkeen käyttämään kasvonaamiota, mutta itse tehty nenän puhdistus komedoraudalla on meikäläisen bravuuri näiden kasvosaunotuksien yhteydessä. Kylmettyneen veden voit käyttää kasvovetenä! Se säilyy jääkaapissa muutamia päiviä eli ota ihmeessä talteen jatkokäyttöä varten. Itse olen pessyt tyhjän suihkepullon, jossa on ollut kasvovettä entuudestaan. Siitä on helppo suihkia kasvoille tarvittaessa.


Onko sinulla kokemusta vastaavista tuotteista?


MM2015


MM2015INC:
natriumbikarbonaatti (sodium bicarbonate), sitruunahappo (citric acid), teepuuöljy (Melaleuca alternifolia), aloe vera -jauhe (Aloe barbadensis), vesi (aqua), lehtivihreä (CI75810)


4 kommenttia:

 1. Aika hauska idea, pitää tsekata ko.tuotetta tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaile ihmeessä, hintakaan ei ole paha jos tosiaan vielä käyttää ainakin osan kasvovetenä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lush osaa nää yllättävät tuotteet. Entä se jauhemainen "hammastahna", jossa on glitteriä?? :D

   Poista