torstai 17. maaliskuuta 2016

Lierac Hydragenist seerumi

Pakko palata tämän seerumin pariin viimeistään nyt. Kuten Instagramin puolellakin jo viime vuoden puolella intoilin tästä seerumista, on testaukset vain vahvistaneet intoiluani. Atoopikkona olen usein kuivahtanut viimeistään talven keskivaiheilla ja nyt uskon löytäneeni aseen kuivumista vastaan. Ainakin kasvojen iholle.

Lieracin seerumi lupaa kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä pitkäkestoisesti. Koko Hydragenist tuotesarjahan perustuu ns. HYDRA O2-yhdisteelle ja tässä seerumissa tuota yhdistettä on eniten, tarkalleen ottaen 15%. Seerumi lupaa myös palauttaa ihon täyteläisyyttä ja häivyttää juonteita sekä ryppyjä. Seerumi muuten voitti Cosmopolitan Beauty Awards 2016 - kategoriassa paras kasvovoide, -öljy tai -seerumi. En ihmettele.

Mistä aloittaisin? Ah, se tunne joka kasvoille tulee seerumin levittämisen jälkeen ja ennen kaikkea seuraavan aamun hehkeä iho (jos ei oteta huomioon uusiutuneen teini-iän hormoninäppyjä). Voi olla että puun koputus olisi paikallaan, mutta en ole tänä syksynä/talvena joutunut käyttämään yhtään reseptivoidetta omaan atooppiseen ihooni. Aivan huikeaa. Vaikka olen testaillut kaikenlaisia uutuuksia ja vanhoja tuttujakin, niin tämä seerumi on ollut ystävä. Hyvä sellainen.

Seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja jättää kasvoille miellyttävän tunteen. Tätä voisi laittaa aamullakin ennen meikkiä. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Yksinään käytettynäkin tämä seerumi todella kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Toki tätä voi levittää kasvoille ennen yö- tai päivävoidetta tai voiteen sekaan sekoitettuna. Plussaa tulee kivasta pakkauksesta sekä pipetti-mallisesta annostelusta.
 

30ml maksaa noin 52 euroa eli edullisin seerumi tämä ei ole, mutta sen verran koukuttuneena tähän raaskii hieman enemmän panostaa. Lierac on apteekkikosmetiikkaa eli kurkista apteekin hyllyille seuraavan kerran kun käyt täydentämässä lääkekaappia.


Millaisia seerumeja teillä on käytössä?

  

Lierac

8 kommenttia:

 1. Ihan paras ja oma viime vuoden suosikki ja kulutettu viimeistä pisaraa myöten. Pakko nostaa tämä omassa blogissa esille myöskin. :) Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ihmettele yhtään! Mä olen vähän säästellyt tämän kanssa, mutta kohta loppuu täälläkin... :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään tästä seerumista, mulla on kirkastavia, kosteuttavia ja pehmentäviä käytössä tarpeen mukaan, valitsen seerumin sen perusteella, mitä iho kulloinkin tuntuu tarvitsevan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkastava seerumi? Pitääkin tutkia asiaa, kuulostaa mielenkiintoiselta :)

   Poista
 3. Seerumi huokuttelee kovasti, mutta on ainakin tämän hetkiseen budjettiin nähden vaan liian kallis. Täytyy kai toivoa vaikka synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä hintava, mutta mielestäni hintansa arvoinen ostos. Pyydä ihmeessä lahjaksi. :)

   Poista
 4. Tämä on kyllä kiva seerumi, mutta tykkään saman sarjan SOS-voiteestakin :) Mullakin on useampaa seerumia käytössä, mutta eniten ehkä tykkään Juice Beautyn epäpuhtaalle iholle tarkoitetusta seerumista :) Se on puhdistava, mutta myös kosteuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuote vinkistä, onkin itselle uusi tuttavuus :)
   Ja SOS-voidetta ei ole tarvinnut ottaa esiin vielä! Mulla on testeri, mutta tällä seerumillakin iho pysynyt tosi kosteutettuna. Tähän kohtaan sydän ja puun koputus. :)

   Poista