maanantai 21. maaliskuuta 2016

Garnier BB Miracle Skin Perfector -voide

BB-voiteethan oli todella isosti esillä tässä muutama vuosi sitten. Buumi jatkuu edelleen ja nyt löytyy BeeBeetä jo hiuksillekin. Esittelemäni tuote on jo siis tässä vaiheessa hyvin old schoolia, mutta postaillaan nyt silti tästä Garnierin BB-voiteesta. Tuotteen luvataan kosteuttavan, suojaavan auringolta, heleyttävän ihoa sekä häivyttävän väsymyksen merkkejä, juonteita, epäpuhtauksia, punoitusta ja finnejä. Lisäksi siinä on aurinkosuojakerroin 15. Sitä kuvataan kasvojenhoidon monitoimituotteena ja erityisesti sopivana pohjoismaiselle iholle. 50ml tuubi maksaa noin 12 euroa.


Tästähän on jo kirjoitettu hirmuisen monessa suomalaisessakin kauneus- ja kosmetiikkablogissa. Hyvä kirjoitus löytyy esimerkiksi Karkkipäivä-blogista,  jossa otetaan myös kantaa siihen miksi tämä ei ole oikea bb-voide. Itse keskityn nyt siihen miten tämä toimii ihollani.

Voide on hieman tönkön tuntuista kun sitä tuubista puristaa ulos. Epäröin suuresti sävyä kun näin kuinka tummalta tämä näyttää kädelle puristettuna. Omani on siis sävyssä Light. Hmm, ei näytä kovin vaalealta. Etenkään jos tämä vielä tummenee hapen kanssa reagoidessaan iholla. Ja niinhän siinä kävikin. En voi itse tätä käyttää, koska sävy tosiaan tummenee ihollani siinä hetken oltuaan. Jo levityksen jälkeen sävyeron kaulan ihoon näkee selvästi.

Kasvoille olen tätä levitellyt sormin, jotta sormien lämpö pitää koostumuksen tarpeeksi notkeana ja helposti työstettävänä. Sen verran tahkeaa tämä on, etten usko että siveltimellä tätä saa ihoon sulautuvasti siveltyä. Kommentoikaa toki jos joku hommassa on onnistunut. Meikkimuna saattaa hommasta selviytyä, mutta eipä tullut testattua kun huomasin tuon tummumisen iholla. Eli ei jatkoon minun meikkiarsenaalissani. Toki tätä voisi vaalentaa vaikkapa The Body Shopin Lightening Shade Adjusting Dropsin avulla eli meikkivoidetta vaalentavalla sävynmukauttajalla. Itse laitoin tämän tylysti sivuun helmikuussa.Onko joku löytänyt tästä itselleen kaverin vai
onko tummumisen kanssa muillakin ollut ongelmia?
 
 

Garnier BB Miracle Skin Perfector -voide


Garnier BB Miracle Skin Perfector -voide


3 kommenttia:

 1. Tuo ei toiminut mulla alkuunkaan. Sensijaan se rasvaisen ihon BB-on tosi hyvä, vaikka siinäkin light-sävy on tosi tumma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Sotken sekaan vielä Rimmelin BB:tä ja The Body Shopin vaalennustippoja ja valmista on :D

   Poista
  2. Näissä Garnierin ns. meikkivoiteissa nuo vaaleat sävyt ei todellakaan tunnu sopivan monellekaan talven kalpealle suomalaiselle. Kumman oranssisia sävyjä ja tosiaan melko tummiakin. Ja itse en jaksa alkaa sekoittelemaan sopivaksi.

   Poista