keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

La Roche-Posay ja Lipikar Perheet-ohjelma

Meidän perhe on mukana Lipikar Perheet -ohjelmassa kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin. Koko perheemme kun kärsii iho-ongelmista. Minä ja pikkumies olemme molemmat atoopikkoja eikä miehenkään tilanne ole juuri sen parempi.

Ohjelman myötä perheemme sai paketin, jossa on puoleksi vuodeksi ihonhoitoon tuotteita. Toinen paketti tulee noin kuuden kuukauden kuluttua. Tuotteiden lisäksi saan atopiaa koskevia neuvoja ja voin osallistua keskusteluun Lipikar-perheille tarkoitetulla foorumilla. Foorumin tarkoituksena on toimia vertaistukena meille vanhemmille. Voimme jakaa omia kokemuksia muiden vanhempien kanssa. Voin myös saada ihan henkilökohtaistakin neuvoa atooppisen ihon hoitoon. Koska kampanja ei yllä jokaiseen perheeseen, jossa atopian kanssa taistellaan, niin jaan kokemuksia ja kuulumisia aiheeseen liittyen myös täällä blogissani.

Ensimmäinen paketti sisälsi neljä Lipikar Syndet - suihkuvoidetta. Syndet on geelimäinen ja rauhoittava suihkuvoide sopien aina vauvasta vaariin. Sen kerrotaan olevan hyvin siedetty, saippuaton, hajusteeton ja parabeeniton tuote. Se lupaa puhdistaa ihon hellävaraisesti vaurioittamatta ihon omaa suojaa.

Mukana tuli myös kuusi Lipikar Baume AP+  lipidipaikkaavaa voidetta. Voide lupaa rauhoittaa ihoa välittömästi ja vähentää ihon kutinaa. Voide on jälleen hajusteeton ja myös parabeeniton sekä sopii vauvasta vaariin. Muistattehan sen postaukseni, jossa hehkutin Lipikar Gel-fluide vartalogeeliä? Tuon voiteen valmistushan on lopetettu ja tämä Baume AP+ on sille korvaajana. Sainkin tuota Baumea PR-toimiston kautta kokeiluun ja olen todennut sen loistavaksi korvaajaksi, vaikkakin pienin eroin. Olen kokoamassa siitä omaa postausta parhaillaan. Eli pysykäähän kuulolla jatkossakin jos atooppinen iho kiusaa.

Onko atooppinen iho ollut teidänkin riesananne tänä talvena?


Lipikar
 

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että pääsitte mukaan ohjelmaan. Tuota Lipikar suihkugeeliä käytän intiimipesuun joka päivä, täällä yksi atoopikko ja tyttärellä myöskin. Nyt on pari vuotta ollut pahempana päällä, oli vuosia lepotilassa.

  Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan innoissani kun kuulin että ollaan päästy mukaan, tämä auttaa paljon meidän poppoota iho-ongelmissa näin vuodeksi eteenpäin. Atopia on kyllä inha vaiva! Niin odotin että pikkumies olisi säästynyt tältä, mutta hänellä se vaivaakin nyt pahiten meitä kolmea. Onneksi kesä on tuloillaan, ainakin itsellä vaiva paranee kesää kohden huomattavasti.

   Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa myös teille! <3

   Poista