maanantai 28. maaliskuuta 2016

Paese Kasmir Matte 666

Tänään esittelen edukkaan mattaisen luomivärin, jota itse käytän todella paljon silmämeikkien häivyttelyyn. Paese on hankala merkki, en googlettelunkaan avulla tullut paljoakaan viisaammaksi. Mutta Face Helsingin sivuilta löysin reitin Paesen suomenkielisille Facebook-sivuille. Paese on alkujaan puolalainen meikkisarja.

Tämän yksittäisen luomivärin olen saanut itselleni Livboxin kautta. Mattapintainen luomiväri sävyssä 666 on ihanan pigmenttinen. Esittelyn mukaan luomivärin sisältämä silkkiproteiini takaa hyvän levittyvyyden ja sileän lopputuloksen. Tämä on juuri oikean sävyinen minulle luomivärien häivyttelyyn. Mattainen lopputulos on ehkä helmiäistä parempi. Halutessani korostaa kulmaluuta eri tavalla, voin sipaista sinne erikseen vaaleaa helmiäistä jos sellaista meikki jää kaipaamaan. Arkisin tämä matta on ehkä parempi.

Hintaa tällä luomivärillä on noin 7 euroa. Tuotetta on 4 grammaa eli aika perusmäärä tämän kokoiselle luomiväripannulle. Paesea voi ostaa verkkokaupoista ja kauneushoitoloista. Täytyy ihan itsekin tutustua tähän meikkisarjaan paremmin.

Alla hieman kuvia tuotteesta. Älkää ihmetelkö tuota huulipunaa käsivarressa. Nää on näitä kosmetiikkabloggaajan juttuja kun kädet on täynnä swatcheja.


Onko Paesen tuotteet teille tuttuja?
Onko tuotesuosituksia?
 


Paese 666


Paese 666


Paese 666


Paese 666


Paese 666

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti