keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tea Tree Flawless BB Cream

Olen päätynyt käyttämään tätä The Body Shopin BB-voidetta, vaikka sävy light taitaa olla itselleni vähän liian kalpea vaikka viimeisistä ruskettavista auringonsäteistä onkin aikaa. Mutta menköön. Voide kyllä lupaa mukautua ihon sävyyn ja liian vaalea meikkivoide on kyllä liian tummaa parempi. Vaikka ideaalista olisi saada se omaan sävyyn täydellisesti sopiva voiteen sävy.

BB-voide lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa samalla kun tasoittaa sen sävyä. Voiteessa on mukana antiseptistä sitruunateepuuöljyä, joka on omiaan finnejä pukkaavalle iholle. Voide on kevyesti peittävä. Tämän perusteella suosittelen tätä nuorelle iholle, joka ei kaipaa runsasta peittävyyttä vaan pientä ihon sävyerojen tasoitusta.

Olen pitänyt tuotteesta vaikka tosiaan sävy ei ihan osu kohdilleen. Olen levittänyt tuotteen sormin ja taputellut tarvittaessa lisäkerrosta esimerkiksi leualle ja nenän pieliin meikkisienellä. Ainakin minä olen tällä pärjännyt päivän riennot. Jos haluaa, niin tämän päälle voi taputella vielä puuterin kiinnittämään meikkiä.

Tarjolla on kolme sävyä asteikolla light -medium- dark. Sävyjä voisi myös sekoitella keskenään jos mikään kolmesta ei suoraan sovi omalle hipiälle. Hintaa tuubilla on noin 14 euroa. Body Shopillahan on valikoimassaan myös meikkivoiteen tummentamiseen ja vaalentamiseen tarkoitetut tuotteensa jos sellaisia kaipaa meikkiarsenaaliinsa.


Vieläkö teilläkin on BB-voiteet käytössä vai menikö buumi jo ohi?



DSC_0702 (2)



INC:
Aqua/Water (Solvent/Diluent), C12-15 Alkyl Benzoate (Emollient), Alcohol Denat. (Solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), Glycerin (Humectant), Cetearyl Olivate (Skin Conditioning Agent), Cetearyl Alcohol (Emulsifier), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (Emollient), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Sorbitan Olivate (Emulsifying Agent), Myristyl Myristate (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent - Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient/Skin Conditioner), Calophyllum Inophyllum Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Polysorbate 60 (Surfactant), Cetyl Alcohol (Emulsifier), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil/Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil (Natural Additive), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Sodium Glycerophosphate (Oral Care Agent), Disodium EDTA (Chelating Agent), Myristyl Alcohol (Emulsifier/Emollient), Stearyl Alcohol (Emollient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Citronellol (Fragrance Ingredient), Leptospermum Petersonii Oil (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), CI 77492/Iron Oxides (Colorant), CI 77499/Iron Oxides (Colour), CI 77491/Iron Oxides (Colorant)




2 kommenttia:

  1. Vielä on BB ja CC -voiteita käytössä, niillä saa niin kivan kuultavan pohjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä vaikkakin kaikki toi BeeBeily ja CeeCeily menikin vähän yli jossain vaiheessa mun mielestä. Kaikki oli joko BB sitä tai CC tätä... :D

      Poista